VARNING ! 🚨 Luredrejare. Fick inga biljetter som vi betalt för. Svarar ej på mejl och telefonnummer ur service. KÖR EJ HÄR
Evenemangsbiljetter
28 omdömen om Evenemangsbiljetter
Köpt biljetter till Roxette 4/12 i Linköping, av evenemangsbiljetter.se har försökt att få ett svar när dom levereras!! Omöjligt att få kontakt med dom.. Konserten är om 2 dagar. Troligtvis har även jag blivit blåst på biljetter och pengar!!! Kommer att göra en polisanmälan eftersom det rör sig om ganska mycket pengar, över 10 000kr.
Köpte biljetter till Svenska Revyn på Lorensbergsteatern i Göteborg. Det visade sig att Evenemangsbiljetter lägger på en ockermarginal. Orginalbiljetterna kostade 895kr och här kostade biljetterna 1395kr. Ett tillägg på 500kr per biljett! Helt oseriöst! Se upp för evenemangsbiljetter.se och sök upp sajten där teatern/arenan säljer sina biljetter så slipper ni känna er grundlurade
Har betalar drygt 4000kr för biljetter jag inte fått, jag kommer såklart att kräva tillbaks de pengarna via kronofogden, direkt. Svarar inte heller på mina frågor varför inga biljetter kommer.
VARNING!!! Totalt oseriöst, hela affärsiden går ut på att lura folk! Förstod tyvärr inte vad det var för företag och var angelägen om biljetter. Priset var 100% dyrare än hos arrangören/officiell återförsäljare. Biljetterna skulle komma 2 v senare, för att ångerrätten inte ska kunna användas, förstod jag senare. Fick inte alla biljetter jag betalat för och sämre plats på de som kom. Kundtjänst svarar i allmänna termer, men inte på det jag klagar på. Sky dem som pesten!
Lurar folk på både pengar och biljetter Kundtjänsten är obefintlig
Absolut den sämsta tänkbara biljettförsäljare, dvs evenemangsbiljetter / Biljettkungen AB. Köpte 3 biljetter till Joyride / Chinateatern i år. Platserna var redan sålda till andra personer och Evenemangsbiljetters kundservice ( som inte verkar existera ) svarar aldrig. China teaterns personal var snabba med att svara att de hade gjort fel. Där står vi tre personer och har ingen plats trots våra köpta biljetter.
Undvik! Missleder kunder med antal biljetter som är tillgängliga och tar ut 50-100% mer än vad du ska behöva betala om du går via arrangören direkt. Detta är även andrahandsbiljetter, vilket man ej får reda på, ingen leverans sker direkt efter köpet och du vet inte vilka platser du fått. Verkar inte heller svara på frågor, noll respons från den eventuella kundservice som finns. Sök dina biljetter på annat håll, du kommer aldrig ångra dig!
Evenemangsbiljetter.se gör sken av att de är officiell återförsäljare av biljetter. De är de INTE. De lurar dig på priset och på platser. Det är ett dyrt misstag att köpa biljetter via detta företag som lever på människors naivitet. UNDVIK Evenemangsbiljetter.se annars blir, när du inser ditt misstag, konserten dålig, hur bra den än är.
köpte biljetter från digiloos hemsida. Men var biljettkungen som är där betalade 995 kr st men hanmnde där biljetterna kostade 595 kr st. kommer aldrig mera handla av dom bluff
Bluff fick biljetter men betalade dubbelt. Vi betalade 990kr för biljett som visade sig kosta 485kr.
Bluff köp ej! Dubbla priset jämfört med andra ställen.
‼️ VARNING ‼️ du får betala mer än dubbelt vad biljetterna är värda. Ägaren gjort allt för att gömma sig. Han tjänar miljoner och sitter säkert på en strand med en drink och flinar åt alla som blivit lurade. SÅ BETALA INGA FLER DRINKAR till Jesper Knaving. Sök på arrangörernas sidor där du också kan välja plats innan du betalar.
VARNING!!! Läs igenom ALLT på hemsidan. Jag beställde 4 biljetter till en kostnad av 4780 kr utan möjlighet att välja platser. När biljetterna kom visade det sig att biljettpriset var 2780 kr. Två tusen kronor helt i onödan och dåliga platser. Kontrollera alla andra möjligheter innan ni handlar hos Evenemangsbiljetter. Eller hitta ett annat sätt att slösa bort pengarna. Bertil Nilsson (arg).
riktiga jävla kräk! Betalat 1195 styck för biljetter, när jag väl får mailet där biljetterna är bifogade står det att dom kostar 695 kr styck. och då är serveringsavgiften inräknad. Vilka jävla arslen. dom kan fara låååååångt åt helvete. Bluffmakare. Usch fy fan.
Winnerbäck, köpte genom Klarna 1495:- Fick biljett nu 995:-
Ett mycket oseriöst företag. Köpte två biljetter till Helen Sjöholm & Tommy Körberg i Vadstena 1 augusti. Biljettkungen lade på 500 kr extra per biljett. Så kan man inte jobba om man vill ha nöjd kund. Köp aldrig något via Biljettkungen AB.
Biljetterna kostade till pernilla wahlgrens Show 745 kr stod de på biljetterna köpte 2 st. Dom tog 2590kr .Köp inte rena Bluffen, läs alla andras omdömen vi har alla samma uppfattning
Jag vill inte ens kryssa i ett som omdöme då företaget är extremt oseriöst. Vi förlorade över 3000 kr på företaget då vi behövde komma i kontakt med dom och få de biljetter som vi köpt. Fick inga biljetter så både förlorade möjlighet att se konserten och pengarna och dessutom mycket frustration över företagets urusla beteende. VARNING AKTA ER FÖR DETTA FÖRETAG. KÖP INGET FRÅN DOM. DE HAR INGA KONTAKTUPPGIFTER ATT FÅ TAG PÅ.
Överpriser. Köp ALDRIG biljetter av Biljettkungen!
Bluff-företag! Köpte biljetter till Pernilla Wahlgrens show i Uppsala Upptäckte efter nån dag att datumet inte passade och mailade att jag ville häva köpet. Inget svar alls från kundservice, skickade ett nytt mail efter nån vecka, fortfarande inget svar. Men biljetterna skickades ut, från adressen som man skulle maila till... Detta är samma bolag som evenemangsbiljetter.se Köp inte härifrån!
Fantastiskt upplevelse, fick igen mina pengar när ångerrätt åberopades.
Real scammers, köpte tickets för 5500 sek, när de kommer från ticketmaster kostade de 3200 sek luren drejeri.
Betalade högt pris för parkett. Fick betydligt billigare biljetter till läktare. Dessutom saftiga överpriser på alla biljetter. Har hittills inte svarat på email.
Beställde 2 biljetter till Les Miserables. Betalade 1995kr/st. Alltså 3990kr totalt. När biljetterna kom stod det 990 kr/st. Och de går ej att returnera. Skandal
Beställde 2 biljetter till Darin på Dalhalla 17/6, när jag beställde mina platser var priset 1295kr/styck alltså 2590kr tot. Stod inget i beställningen att jag beställde i andra hand. Har fått mina 2 biljetter till ett värde av 690kr/styck=1380kr, jag har fått 2 biljetter värda 1380kr men betalar 2590kr. Tycker ni är fräcka. Känner mig lurad. Kommer att betala men vill veta om mina biljetter gäller eller är falska. Vänligen återkom
Vill omedelbart komma i kontkt med er. Vänligen maila mig er telefonummer!
Fick aldrig några biljetter. Svarar inte längre på mejl. Ett blufföretag varning