Fastighetsbyrån

Fastighetsbyrån är Sveriges största mäklare. Men varför är det en fördel för dig? Till att börja med så vaknar man inte plötsligt upp en dag och är marknadsledare. Det är något man blir genom att jobba hårt och lägga fokus på nöjda kunder. Det gör vi. Vi har störst samlad kunskap och många kontaktytor där vi träffar potentiella köpare. Det ökar chanserna att hitta rätt köpare för din bostad och få ut ett högt pris. Och vår storlek gör oss till en attraktiv arbetsplats för de bästa mäklarna. Men samtidigt som vi är störst är vi också mest lokala. Vi har fler kontor än någon annan och våra mäklare är experter på just sitt område. Så, varför inte ringa Sveriges största mäklare?
  • Sveriges största mäklarfirma
  • 255 kontor med 1700 anställda i hela landet
  • 44 000 bostäder förmedlade årligen
Fastighetsbyrån
"Allt har fungerat väldigt bra. Information och service överlag är jag väldigt nöjd med. Full pott!"
BO JOHAN PATRIK J anlitade Klas Hamrén hos Fastighetsbyrån Strängnäs
"Vi hittade Malin via hennes otroliga statistik i området och hade inga särskilda förväntningar inför vårt första möte. Vilket nog var bra - hon var mycket inkännande och övertygade oss snabbt om att h..."
Greta E anlitade Malin Fasth hos Fastighetsbyrån Malmö City
"Patrik var en hjälpande hand när vi köpte vår villa. Professionell, kunnig, saklig är några av hans positiva egenskaper. Sammanlagt har han vårat fulla förtroende och skulle vi sälja någon dag vet vi ..."
Magnus N anlitade Fastighetsbyrån Borås

Detta är reco.se

Vi har samlat allt du behöver på ett enda ställe. Så oavsett om du vill hitta en snickare till köket, få rabatt på nya naglar eller boka en restaurang till på fredagskväll kan du göra det hos oss. Läs andra kunders rekommendationer och välj det företaget som passar dig bäst.
Registrera företag

Här finner du fler av våra vanligaste sökningar