Fastighetsbyrån

Fastighetsbyrån är Sveriges största mäklare. Men varför är det en fördel för dig? Till att börja med så vaknar man inte plötsligt upp en dag och är marknadsledare. Det är något man blir genom att jobba hårt och lägga fokus på nöjda kunder. Det gör vi. Vi har störst samlad kunskap och många kontaktytor där vi träffar potentiella köpare. Det ökar chanserna att hitta rätt köpare för din bostad och få ut ett högt pris. Och vår storlek gör oss till en attraktiv arbetsplats för de bästa mäklarna. Men samtidigt som vi är störst är vi också mest lokala. Vi har fler kontor än någon annan och våra mäklare är experter på just sitt område. Så, varför inte ringa Sveriges största mäklare?
  • Sveriges största mäklarfirma
  • 255 kontor med 1700 anställda i hela landet
  • 44 000 bostäder förmedlade årligen
Fastighetsbyrån
"Riktigt bra mäklare. Proffsig från start till mål."
Petter K anlitade Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
"Malin sålde en 3a på S:t Knut åt oss och vi är väldigt nöjda med hennes bemötande. Hon är lätt att få tag i och går in för sitt jobb. Vi har fått henne rekommenderad av vänner och hon levde upp till f..."
Krister S anlitade Fastighetsbyrån Malmö City
"Tinna hjälpte mig att sälja en lägenhet som ingen annan lyckats få såld! Och detta på mindre än en månad från att vi skrev kontrakt. Har även i samma veva köpt hus via fastighetsbyrån fast annan mäk..."
Johanna V anlitade Fastighetsbyrån Södertälje

Detta är reco.se

Vi har samlat allt du behöver på ett enda ställe. Så oavsett om du vill hitta en snickare till köket, få rabatt på nya naglar eller boka en restaurang till på fredagskväll kan du göra det hos oss. Läs andra kunders rekommendationer och välj det företaget som passar dig bäst.
Registrera företag

Här finner du fler av våra vanligaste sökningar