Elin Nilsson

Elin Nilsson

Elin Nilsson är mäklare på Fastighetsbyrån Ängelholm

Elin Nilsson har varit registrerad mäklare sedan 2018-07. Elin Nilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-01 och har fått 220 omdömen med ett betyg på 4.9. Elin Nilsson har haft 63 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

220 omdömen om Elin Nilsson

Sedan starten hos Reco 2019
Lukas P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Elin Nilsson en del av Fastighetsbyrån Ängelholm
Centralt

Snabb, smidig och enkel att ha och göra med.

Carl C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Elin Nilsson en del av Fastighetsbyrån Ängelholm
Centrum

Detta är min första fastighetsaffär, så jag var inte helt säker på vad jag skulle vänta mig. Bemötandet från Elins sida har alltid varit mycket positivt. Hon hade snabba svar på mina frågor o det hon inte hade koll på återkom hon med svar på inom kort tid.

Rolf Å
Centralt

Svar på 1 Bra 2 vi skulle bara titta på den, vi lade ett bud de begärde på 2.30000kr , nästa dag godkändes det. Två dagar så var det klart. 3. Snacka att det går undan.

Nathalie V
Fridhem

Från första mötet till avslutad affär har Elin varit otroligt tillmötesgående. Hon har visat stort engagemang och varit lätt att nå när frågor uppstått. Elin var professionell, engagerad och mycket hjälpsam genom hela försäljningsprocessen. Kände mig trygg och väl informerad från början till slut. Tack för ett fantastiskt jobb! Rekommenderas verkligen!

Sven Eric L
Centrum

Alltid alert och svarar prompt varje gång. Måste bevara en tillgång i firman.

Owe Axel P
Centrum

Trevligt bemötande och effectiv comunication

Ros-Marie O
Centrum

Vi har känt oss trygga i försäljningsprocessen där Elin Nilsson varit vår mäklare. Proffsigt men också lyhört bemötande. Vi är mycket nöjda.

Britt Marine W
Errarps Ängar

Trevligt bemötande, positivt och professionellt.

Stefan W
Errarps Ängar

Elin gav ett proffsigt intryck samt gjorde ett bra jobb i samband med kontraktsskrivningen.

Viktor A
Munka-ljungby

Elin skötte en trygg och smidig affär. Vi kunde enkelt ställa alla våra frågor med snabba och bra svar. Vi är tacksamma för hjälpen vi fick.