Bra kontakt med Elin, hon är alltid snabb på att återkoppla och svara på sms m.m. Känns engagerad och aktiv vad det gäller att hitta ev. köpare.
Elin Nilsson
Elin Nilsson är mäklare på Fastighetsbyrån Ängelholm
.Elin Nilsson har varit registrerad mäklare sedan 2018-07. Elin Nilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-01 och har fått 239 omdömen med ett betyg på 4.9. Elin Nilsson har haft 58 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
239 omdömen om Elin Nilsson
Snabb och smidig försäljnings process
Elin var lätt att förstå, mycket trevlig och kunnig.
Vi är otroligt nöjda med Elin Nilsson som sålde vår bostad. Från första mötet kändes det tryggt, engagerat och professionellt. Mäklaren hade djup lokalkännedom och var alltid tillgänglig för frågor. Hela processen var smidig och vi kände oss väl omhändertagna. Rekommenderas varmt!"
Jag har bara gott o säga om Elin, hon både kunnig o en behaglig person att ha att göra med. Kan varmt rekommendera Elin som mäklare vid bostads affärer, det kändes väldigt tryggt.
Elin hade ett jättefint bemötande och lyssnade på mig och tog sig tid att visa lägenheten ytterligare en gång till. Mina förväntningar uppfylldes m råge. Så min upplevelse av Elin är att hon är väldigt kund inriktad och påläst om objektet och kom även m förslag när jag hade mina funderingar. Hon har ett mycket vänligt och fint bemötande så 10 av 10 får hon av mig
Elin har varit alltid hjälpsam och vill verkligen hjälpa oss med att sälja våra lägenhet. Vi hade alltid fått ett got bemötande av henne.
Elin är lyhörd och engagerad och jobbar för att det ska bli så bra som möjligt. Bästa mäklaren jag haft kontakt med genom åren.
Elin har gjort ett bra arbete, även om processen att sälja min bostad, varit långvarig. Efter mycket om och men, har vi nu gjort ett avtal om försäljning, men allt är inte klart, då det finns förbehåll. Elin har varit professionell i sin roll, även om jag hade förväntat mig att mäklaren tar ett större engagemang i målet att sälja, men förstått att man har en mer avvaktande roll, och låter marknaden visa intresse innan de arbetar med avslut, och i den rollen har Elin, enligt mitt tyckande, hanterad det bra.
Mycket proffsig på ett trevligt sätt