Diwan Budakci
Diwan Budakci är mäklare på Fastighetsbyrån Årsta
.Diwan Budakci har varit registrerad mäklare sedan 2018-03. Diwan Budakci har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-06 och har fått 48 omdömen med ett betyg på 4.9. Diwan Budakci har haft 3 försäljningar sen 2021-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-11 - 2022-04
Läs vad 48 Läs vad Diwan Budakci
sålde sin lägenhet med hjälp av Diwan Budakci en del av Fastighetsbyrån Årsta
Vi är väldigt nöjda med Diwan som gjorde ett utmärkt jobb.
sålde sin lägenhet med hjälp av Diwan Budakci en del av Fastighetsbyrån Årsta
Mycket trevligt bemötande och snabb i kommunikationen! Även väldigt inlyssnande och flexibel. Rekommenderas starkt!
sålde sin lägenhet med hjälp av Diwan Budakci en del av Fastighetsbyrån Årsta
Kan marknaden och gör sitt yttersta för en god affär för alla parter. Alltid hjälpsam och trevlig.
sålde sin lägenhet med hjälp av Diwan Budakci en del av Fastighetsbyrån Årsta
Proffsig, trevlig. Gjorde allt för att få ett bra pris och gjorde det lilla extra! Rekommenderas starkt
köpte sin lägenhet med hjälp av Diwan Budakci en del av Fastighetsbyrån Årsta
Trevlig och proffsigt bemötande. Levde upp till förväntning om sakkunnighet och tillgänglighet för snabb försäljning.
sålde sin lägenhet med hjälp av Diwan Budakci en del av Fastighetsbyrån Årsta
Mycket professionell mäklare! Lyhörd och ger ett väldigt trevligt bemötande. Gör sitt jobb strålande bra! Jag kände mig trygg och lugn under hela försäljningen. Kan varmt rekommendera!
sålde sin lägenhet med hjälp av Diwan Budakci en del av Fastighetsbyrån Årsta
Lösningsorienterad och ambitiös. Mina förväntningar infriades genom en snabb och smidig affär.
köpte sin lägenhet med hjälp av Diwan Budakci en del av Fastighetsbyrån Årsta
Diwan is super helpful, transparent, easy-going broker. The process went very well since the beginning.
sålde sin lägenhet med hjälp av Diwan Budakci en del av Fastighetsbyrån Årsta
Diwan hörde av sig till mig perfekt stund och frågade om jag ville ha en värdering. Under värderingen så kände jag på en gång att han var rätt val som mäklare för min försäljning. Jordnära och äkta tillskillnad från de andra mäklare jag stött på under mitt liv. Genuin, pedagogisk och vill verkligen kämpa för en bra affär. Planering, visningar och budgivning gick väldigt bra. Väldigt nöjd!
skrev om Diwan Budakci en del av Fastighetsbyrån Årsta
Är mycket nöjd på det sätt som Diwan genomfört försäljningen, från 1:à kontakt till avslut. Diwan är lätt att samarbeta med och har hållit i hela processen på ett kompetent och effektivt sätt samtidigt som han varit noga att hålla mig uppdaterad. Kan verkligen rekommendera honom som mäklare.