Diwan Budakci

Diwan Budakci

Diwan Budakci är mäklare på Fastighetsbyrån Årsta

Diwan Budakci har varit registrerad mäklare sedan 2018-03. Diwan Budakci har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-06 och har fått 140 omdömen med ett betyg på 4.9. Diwan Budakci har haft 60 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

140 omdömen om Diwan Budakci

Sedan starten hos Reco 2019
Thomas W
Årsta

Jag träffade Diwan på en visning och fick direkt förtroende för honom. Han var ärlig, korrekt och så himla trevlig. Därför valde jag honom som mäklare för att sälja min lägenhet. Jag är glad att jag valde honom. Han ledde mig genom säljprocessen på ett systematiskt, noggrannt och professionellt sätt.

Gabriel Axel Sten B

Hade Diwan som mäklare – trevlig, professionell och alltid tillgänglig. Snabb återkoppling och en smidig process från start till mål. Rekommenderas varmt!

Fredy A
Årsta

Skulle ha velat ha mer stöd av honom när det gäller kontakt med brf:en. Han hade inte så bra koll heller på detaljer som ingick i köpet. Framför allt, han hade inte märkt att planlösningen som visades i alla platformer och brochure stämmer inte med verkligheten. Det kan innebära att storlek i kvadratmeter som står på pappren inte avviker från det faktiskt boyta. Det kom fram först efter att ha signat kontrakten vilket inte var optimalt.

Tobias Ö
Årsta

Årstas bästa mäklare! Och en riktigt fin kille

Uma G
Årsta

Diwan är en fantastisk mäklare, vi är jättenöjda! Han är en genuin person som jobbar hårt. Han kämpade för att uppnå önskat pris på vår bostad och hjälpte oss även när vi skulle köpa nästa bostad med pålästa, ärliga råd. Rekommenderar starkt Diwan om man vill ha en mäklare som gör allt och lite till.

Ranjani S
Årsta

Bra kommunkation, och fantistisk att förhandla

Pernilla C
Årsta

Diwan är en så bra och proffsig mäklare, där man känner sig trygg med hans kunskap och bemötande. Kan inte bli bättre

Per E
Årsta

Ett bra och professionellt bemötande. Tillgänglig och svara snabbt på de frågor man har.

Viktor Ö
Årsta

Diwan var både lugn och kunnig, med en vänlig och varm framtoning. Han är utan tvekan den bästa mäklaren jag har haft nöjet att samarbeta med.

Mats O
Årsta

Bra och saklig och informerade oss väldigt bra om köpet.