Hanna Bengtsson

Hanna Bengtsson

Hanna Bengtsson är mäklare på Fastighetsbyrån Arvika

Hanna Bengtsson har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Hanna Bengtsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-01 och har fått 85 omdömen med ett betyg på 4.7. Hanna Bengtsson har haft 44 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

85 omdömen om Hanna Bengtsson

Sedan starten hos Reco 2020
Jan-Olof J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Hanna Bengtsson en del av Fastighetsbyrån Arvika
Centralt

Hej jag vi ett mycket trevligt o bra bemötande av Hanna lung o noggrann jag är mycket nöjd med Affären. Mvh Jan-Olof.

Bea M
Rosendal

Hjälpsam och tillmötesgående. Proffsigt bemötande. Lugn och tydlig.

Eva S
Rosendal

Lugn och saklig. Bra kommunikation och hjälpsam.

Camilla J
Vikene

Seriös och engagerad mäklare som vill sälja. Haft många visningar, både större och enskilda.

Kent N
Mangskog

Fantastisk bra säljare jättebra information mycket saklig.bra tillmötesgående Var rädd om henne Hon kommer få fler uppdrag av oss. Vi skall sälja några fler fastigheter fram på.MVH Kent Nilsson

Anneli F
Glava

Vi har blivit vänligt och professionellt bemötta. Vi förväntade oss att bli vägledda genom köpet och få kunskap om vad som behöver ordnas efter köpet vilket vi fick. Vi uppfattade mäklaren Hanna Bengtsson som saklig och kunnig samt lätt att förstå.

Mikael F
Glava

helt 100% proffsig mycket tydlig och tog inga genvägar

Henric O
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hanna Bengtsson en del av Fastighetsbyrån Arvika
Centralt

Bara positivt, inga konstigheter!

Nino M
Centralt

Det var trevligt och funkade bra

Marko B
Centralt

Hanna Bengtsson på Fastighetsbyrån i Arvika var väldigt tillmötesgående. Hon hörde ofta av sig angående lägenheten och försökte hela tiden hjälpa till.