Alexander gav ett fantastiskt trevligt och professionellt bemötande från första mötet hela vägen fram till kontraktsigneringen. Vi kände oss trygga genom hela processen och uppskattade verkligen hur tydlig, engagerad och hjälpsam han var i varje steg av vår lägenhetsförsäljning. Skulle vi sälja ett boende i Danderyd igen skulle vi inte tveka att höra av oss till Alexander igen.
Alexander Syvertsson
Alexander Syvertsson är mäklare på Fastighetsbyrån Danderyd
.Alexander Syvertsson har varit registrerad mäklare sedan 2017-04. Alexander Syvertsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-04 och har fått 100 omdömen med ett betyg på 4.8. Alexander Syvertsson har haft 37 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
100 omdömen om Alexander Syvertsson
Mycket lätt att ha en dialog med Alexander. Han höll mig uppdaterad under hela processen och försäljningen avslutades snabbt.
Hej då jag ännu inte träffat Alexander det är min dotter som haft kontakten. Jag har således inget omdöme 🤗
Alexander var väldigt hjälpsam och kunnig när vi skulle sälja vår lägenhet.
Alexander är bra och mycket serviceinriktad.
Jag anlitade Alexander Syvertsson för försäljningen av min lägenhet på mörbylund11b 182 30 Danderyd och jag var otroligt nöjd med hela processen och resultatet. Alexander var en fantastisk mäklare. Från start till mål kände jag mig tryg
Väldigt tydlig och ärlig kommunikation. Toppenmäklre!
Tydlig och bra. Snabb att svara på frågor
Hjälpsam och förtroendeingivande mäklare! Toppen!
Effektiv och stöttande. Som det ska vara.