Vi är otroligt nöjda med Petter som hjälpte oss både med köp och försäljning. Han var snabb med återkoppling, alltid tillgänglig och gjorde hela processen väldigt smidig från början till slut. Vi kände oss trygga genom hela affären och uppskattade hans engagemang och professionalism. Petter är en riktig klippa som vi varmt kan rekommendera till alla som söker en skicklig mäklare!
Petter Lindahl
Petter Lindahl är mäklare på Fastighetsbyrån Danderyd
.Petter Lindahl har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Petter Lindahl har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 157 omdömen med ett betyg på 4.9. Petter Lindahl har haft 68 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
157 omdömen om Petter Lindahl
Smidig och professionell överlåtelse.
Bra bemötande, noggrann och lätt att nå på telefon.
Trevlig, lugn och seriös mäklare.
Kunnig, tydlig, tillmötesgående, ärlig och mån om ett gott resultat för både köpare och säljare!
Mycket trevligt och professionellt bemötande
Professionellt agerande. Lugn, tydlig o rak.
Petter agerade mycket korrekt och bra vid köpet av vår lägenhet. Vi är mycket nöjda med hans insats.
Allt gick väldigt smidigt och Petter var lyhörd för våra behov och önskemål!
Jag är mycket nöjd med Petter som fastighetsmäklare. Han var professionell, engagerad och höll mig uppdaterad under hela processen. Tack vare Petters hjälp gick försäljningen smidigt och jag fick ett bra slutpris. Jag kan varmt rekommendera honom!