Jag är väldigt nöjd med Petter som mäklare. Han hjälpte oss i stor utsträckning och gjorde hela köpprocessen smidig från början till slut. Han var alltid snabb på att svara och bemötte alla våra funderingar på ett professionellt och tydligt sätt. Dessutom ansträngde han sig extra för att hjälpa oss med ytterligare frågor kring både lägenheten och föreningen, vilket vi verkligen uppskattade. Jag kan varmt rekommendera honom som mäklare och skulle utan tvekan anlita honom igen vid framtida köp eller försäljning.
Petter Lindahl
Petter Lindahl är mäklare på Fastighetsbyrån Danderyd
.Petter Lindahl har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Petter Lindahl har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 141 omdömen med ett betyg på 4.9. Petter Lindahl har haft 64 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
141 omdömen om Petter Lindahl
Jag är verkligen super nöjd med Petter som mäklare! Han är jätte trevlig, enkel att kommunicera med och gör det lilla extra. Rekommenderar starkt!
Bra rakt igenom. Pålitlig och seriös!
Annonsutkastet var inte så bra (stavfel, syftningsfel) och försäljningen tog väldigt lång tid (7 månader och 15+ visningar) men Petter har varit engagerad och lyhörd hela processen och visade sitt värde i slutändan när han fick till ett bra bud trots svalt intresse från marknaden
Tack Philip för omdömet :) Jag beklagar att annonsutkastet inte motsvarade förväntningar i början vilket jag kan förstå med lite stavfel, det är viktigt för mig att allt material håller hög kvalitet, och jag uppskattar att du lyfte det så att vi kunde justera inför en annonsering. Försäljningsprocessen blev längre än någon av oss önskat, mycket på grund av det svala marknadsläget just då. Jag är glad att du upplevde mig som engagerad och lyhörd under resans gång, och att vi tillsammans lyckades landa ett bra slutresultat...
Trevligt bemötande, snabb och smidig försäljning!
Tack för förtroendet i försäljningen! Ha de bäst :)
Bra service och vänligt bemötande.
Tack för rekommendationen! Vi hörs och ses snart igen :)
Processen gick snabbt och den var smidig under budgivning och kontraktskrivande. Förtroendeingivande mäklare som var snabb på återkoppling. Tack för hjälpen!
Tack själva Annika, här kommer ni att trivas :)
Toppen - snabb och proffsig! Vi fick till en affär med tydlig målbild och energi!
Så glad för responsen! Vi var ett bra team :)
Han var snabb, kommunikativ, välformulerad och tydligt. Mycket bra!
Tack för samarbetet! De här gjorde vi bra
Vi är mycket nöjda med Petters hantering av affären och kan rekommendera honom som mäklare.
Tack till er Fredrik! Jag ser fram emot fortsatt kontakt :)