Vi är väldigt nöjda med valet av Roberto som våran mäklare. Han var smidig att arbeta med, lyhörd för våra förväntningar och ingav ett starkt professionellt förtroende genom hela processen. Hela försäljningsprocessen gick dessutom väldigt smidigt och enkelt, vilket vi verkligen uppskattade. Med stort engagemang lyckades han ordna flera visningar på kort tid, vilket resulterade i att vårt hus såldes redan inom en vecka – imponerande i dagens marknad. Lugn, trygg och effektiv – vi kan varmt rekommendera honom!
Roberto Gonzalez
Roberto Gonzalez är mäklare på Fastighetsbyrån Danderyd
.Roberto Gonzalez har varit registrerad mäklare sedan 2023-05. Roberto Gonzalez har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-09 och har fått 96 omdömen med ett betyg på 4.9. Roberto Gonzalez har haft 29 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
96 omdömen om Roberto Gonzalez
Mäklaren är en KING. Han har ett driv som man sällan ser och levererade verkligen över förväntan. Smidig kommunikation och ett brutalt bra resultat. Rekommenderas till alla som vill ha en mäklare som faktiskt gör skillnad!
Stort tack för orden Saga, jag blir verkligen både glad och stolt när jag läser det här! 🙏 Det har varit ett nöje att få hjälpa dig genom hela processen och extra kul att kunna överträffa dina förväntningar. För mig är det viktigt att alltid vara tillgänglig, driva affären framåt och göra det där lilla extra så det betyder mycket att du upplevde det. Tack för förtroendet och för ett riktigt bra samarbete! Nu hoppas jag att du blir kvar här i kommunen 😍
Professionell genom hela processen
Stort tack Rickard, jag uppskattar verkligen dina ord! Vi har haft många bra samtal längs vägen och det har varit riktigt kul att få vara med och vägleda dig i köpet. Extra roligt att få vara en del av just den här resan jag är helt övertygad om att huset kommer passa er! Önskar er all lycka framåt och ser fram emot att höra hur ni får det i ert nya hem!
Roberto hjälpte mig att sälja min lägenhet och är supernöjd med hela processen. Väldigt professionell, kommunikativ och kunde ha bra coachande dialoger. Skulle använda honom igen utan tvekan.
Stort tack Per, det betyder mycket att höra! Extra kul att vi fick kontakt via rekommendation och vilket samarbete det blev från start till mål. Jag uppskattar verkligen att du var så lyhörd genom hela processen, det gjorde att vi kunde ta rätt beslut längs vägen och få till ett riktigt bra resultat. Tack för förtroendet och det fina samarbetet jag hjälper er mer än gärna igen framöver!
Roberto var mycket snabb och lättillgänglig under hela processen. När affären kom i rullning var han superenkel att ha att göra med och såg till att allt gick smidigt tillväga. Väldigt nöjda!
Stort tack Jakob och Vanessa, och ett stort grattis igen till ert nya hem! Det har varit så fint att få vara en del av er resa, och jag är verkligen glad över att allt kändes smidigt och tryggt längs vägen. Ni har varit fantastiska att ha att göra med genom hela processen. Jag är helt övertygad om att ni kommer trivas i både bostaden och området ser fram emot att höra hur ni får det framöver!
Jag upplevde att Roberto förstod mig bra och var engagerad. Han tog ansvar för processen och vägledde klokt. Kunde inte ha önskat ett bättre stöd.
För mig är det viktigt att verkligen förstå varje kund och kunna anpassa processen därefter, så jag är glad att du upplevde det så. Att få vägleda dig genom affären och samtidigt skapa en trygg känsla längs vägen har varit väldigt givande. Tack för förtroendet det har varit ett nöje att få hjälpa dig!
Roberto är en hängiven och dedikerad mäklare! Han är lyhörd, kreativ och engagerad och anpassar processen till dina behov. Så kan inte nog rekommendera honom som mäklare, både för köpare och säljare!
Stort tack fina Emma, dina ord värmer verkligen! Det har varit så roligt att få vara en del av er resa, och jag uppskattar verkligen förtroendet jag fått från er genom hela processen. Ni har varit fantastiska att arbeta med. Samtidigt är det såklart lite synd att ni lämnar kommunen men jag är övertygad om att ni har en underbar tid framför er. Och vem vet, kanske ses vi här igen någon dag! Önskar er all lycka framåt och det allra bästa i nästa kapitel!😍
Vi som förstagångsköpare är otroligt nöjda med Roberto! Hela affären kändes trygg och professionell från början till slut, och vi hade en nära och smidig dialog genom hela köpprocessen där alla frågor och funderingar togs på allvar. Vi skulle utan tvekan vända oss till Roberto igen och kan varmt rekommendera honom vid framtida köp eller försäljning av bostad.
Stort tack för de fina orden! Extra roligt att få hjälpa er i ert första bostadsköp det är en stor och viktig resa, och jag är glad att ni kände er trygga genom hela processen. Att kunna finnas nära till hands och ta alla frågor på allvar är något jag verkligen värdesätter. Stort grattis till ert nya hem, och jag önskar er all lycka framöver, ni är alltid varmt välkomna att höra av er igen!
Professionell, pålitlig och effektiv. En trygg affär från början till slut. Kan varmt rekommendera!
Stort tack för de fina orden, det uppskattas verkligen! Kul att ni upplevde processen som både trygg och smidig det är precis så jag vill att en affär ska kännas från start till mål. Varmt lycka till i ert nya hem!
Roberto, riktigt vass mäklare! Lyhörd och inspirerande med bra idéer, kan inget annat än att rekommendera.
Det har varit jättekul att få arbeta med dig och få bidra med idéer längs vägen. Jag uppskattar verkligen förtroendet och det fina samarbetet tack för rekommendationen!