Ebba Bratt

Ebba Bratt

Ebba Bratt är mäklare på Fastighetsbyrån Enköping

Ebba Bratt har varit registrerad mäklare sedan 2022-05. Ebba Bratt har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-06 och har fått 222 omdömen med ett betyg på 4.8. Ebba Bratt har haft 93 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

222 omdömen om Ebba Bratt

Sedan starten hos Reco 2022
Robin J
S:t Ilian

Otroligt bra! Trevlig och informativ. Kunde inte be om en bättre mäklare för mitt första köp!

Tim M
Köpte sitt hus med hjälp av Ebba Bratt en del av Fastighetsbyrån Enköping

Väl informerad, trevlig och professionell. Eftersom det var 11 år sedan jag senast hade kontakt med en mäklare hade jag inga förväntningar att tala om. Ebba gjorde ett toppenjobb och skulle absolut ha förtroende för att låta henne sälja en bostad jag äger.

Elias O
Fanna

Ebba har visat stort engagemang under hela processen och varit hjälpsam för att lösa allt.

Curt Roland R
Centrum

Gör ett sympatiskt intryck vilket ger oss som kund en känsla av trygghet och ärlighet. Visar även att hon är kunnig om just de områden vi är intresserade av. Lätt att kommunicera med även om vardagliga saker vilket ger en avslappnat möte.

Tindra A
Centrum

Bra mäklare med snabb återkoppling

Erik A
Centrum

Ebba är tillmötesgående och har praktiska lösningar till hands. Är uppdaterad om fastighetsmarknaden. Ebba är lätt att kommunicera med.

Rickard Gustav H
Fanna

Vi blev bra bemötta av Ebba. Våra förväntningar var en engagerad och lyhörd mäklare som också förstod att vi inte hade bråttom med vår affär utan att det blev rätt affär. Det förstod Ebba. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med Ebbas utförda arbete.

Cecilia H
Fanna

En riktigt duktig och engagerad mäklare

Isabella Christina F
Fjärdhundra

Superfint bemötande, hjälpsam mäklaren som har koll på läget! Väldigt fint samarbete.

Martin S
Centrum

Jag är mycket nöjd med Ebbas arbete under hela försäljningsprocessen. Tyckte Ebba var duktig att ställa frågor och hanterade även mina frågor bra. Hon var duktig på att ta reda på information och gjorde det väldigt enkelt att sälja min lägenhet. Kommunikationen höll en hög nivå med snabb respons, tydlig information och löpande uppdateringar genom hela processen.