Otroligt professionell och allt lätt att kommunicera med. Smidig försäljning.
Daniel Toksoy
Daniel Toksoy är mäklare på Fastighetsbyrån Eskilstuna
.Daniel Toksoy har varit registrerad mäklare sedan 2022-08. Daniel Toksoy har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-11 och har fått 306 omdömen med ett betyg på 4.9. Daniel Toksoy har haft 84 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
306 omdömen om Daniel Toksoy
Jag vill varmt rekommendera Daniel Toksoy. Han har gjort ett fantastiskt arbete från början till slut. Hela processen har präglats av professionalism, tydlig kommunikation och stort engagemang. Jag har känt mig trygg och väl informerad från start till mål. Daniel har varit lyhörd, driven och väldigt professionell genom hela försäljningen. Jag är mycket nöjd med både resultatet och upplevelsen,
Fint beteende, respektfull person, lyssnar, svarar på frågor, alltid tillgänglig, hjälper gärna till, en man av guld.
Daniel har varit väldigt professionell och tillgänglig under hela processen. Jag kan inget annat än att starkt rekommendera Daniel.
Bästa mäklaren som vi har träffats hittills
Daniel är en toppenmäklare som förstod oss och vårt objekt från första stund. Han höll nära kontakt och fanns alltid tillhands om det dök upp frågor.
Härlig människa som bryr sig om dig och inte bara att få sälja eller köpa.
Vi är väldigt nöjda med vår mäklare Daniel. Han var kunnig, engagerad och gav oss bra råd genom hela processen, vilket skapade en trygg känsla från start till mål. Vi uppskattade särskilt hans professionalism och sätt att bemöta oss. Allt fungerade smidigt och vi kan varmt rekommendera honom till andra som söker en pålitlig och engagerad mäklare
Vi är mycket nöjda med Daniel som mäklare, det finns inte mycket han kan göra bättre! Daniel fick oss att känna oss trygga som första-gångs köpare, och vi uppskattar att han var tillgänglig att hjälpa för allt vi behövde, och vi uppskattar även hur smidigt han löste och organiserade affären åt oss. Om man kunde ge mer än 5/5 i betyg så hade vi gjort det, rekommenderas starkt!
Daniel har utfört sitt uppdrag långt utöver förväntan. Han är lyhörd, tillmötesgående och svarar direkt när man mot förmodan har någon fråga. Jag rekommenderar verkligen Daniel om du behöver en toppenbra mäklare!