Daniel Toksoy

Daniel Toksoy

Daniel Toksoy är mäklare på Fastighetsbyrån Eskilstuna

Daniel Toksoy har varit registrerad mäklare sedan 2022-08. Daniel Toksoy har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-11 och har fått 323 omdömen med ett betyg på 4.9. Daniel Toksoy har haft 93 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2025-06 - 2026-05

323 omdömen om Daniel Toksoy

Sedan starten hos Reco 2022
Amanda R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Toksoy en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Tunavallen

Riktigt bra mäklare! Rekommenderar starkt!

Hanna J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Toksoy en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Norr

Daniel var proffsig och engagerad hela vägen igenom och hade hela tiden god kommunikation med mig som säljare. Väldigt driven mäklare som går in helhjärtat för att försäljningen ska bli det bästa möjliga. Jag skulle varmt rekommendera Daniel som mäklare.

Emma P
Slagsta

Daniel var otroligt lyhörd för våra önskemål och visade en fantastisk samarbetsvilja genom hela processen. Han var ständigt närvarande, dök aldrig upp utan ett positivt leende och kändes 100 % pålitlig från start till mål. När utmaningar dök upp var han direkt lösningsfokuserad och guidade oss tryggt i hamn. Vi rekommenderar varmt denna mäklare till alla som vill ha en smidig och framgångsrik bostadsaffär!

Farhad S
Torshälla

Han är jätte bra och jag är helt nöjd med honom.

Leif Mattias S
Solvik

Hög servicenivå och mån om sina kunder. Väldigt bra på att kommunicera och alltid återkoppla under processen.

Anette K
Snopptorp

Engagerad under hela processen och fick bra återkoppling. Kan rekommenderas

Bawan R
Torshälla

Supertrevlig och ställde alltid upp, oavsett tid eller dag. Väldigt engagerad och hjälpsam 5 av 5 .

Rickard B
Norr

Kämpade länge med att sälja lägenheten men lyckades tillslut och kunde även köpa med hjälp av Daniel inom 48h från försäljning av lägenheten! Fantastiskt!

Elinor H
Norr

Empatisk, kunnig och professionell. Jag är toppen-nöjd!

Annika H
Norr

Daniel hjälpte mig med både försäljningen av min lägenhet och köpet av nytt hus (fast han inte var den säljande mäklaren där). Han förhandlade om priserna så att det gick ihop sig för mig ekonomiskt, och ordnade så att båda avtalsskrivningarna skedde samma kväll och på samma plats, vilket gjorde alltihop så enkelt och smidigt för mig. Jag är mycket mer än nöjd!! 😀