Emma Skoog

Emma Skoog

Emma Skoog är mäklare på Fastighetsbyrån Eskilstuna

Emma Skoog har varit registrerad mäklare sedan 2020-05. Emma Skoog har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-12 och har fått 189 omdömen med ett betyg på 4.9. Emma Skoog har haft 18 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

189 omdömen om Emma Skoog

Sedan starten hos Reco 2020
Cecilia H
Lantligt

Seriös och trevlig mäklare som ger ett genuint äkta intryck.

Simeon Ö
Lantligt

Trevlig och allt flöt på smidigt. Hon hittade en köpare utan att jag behövde lägga upp objektet på Hemnet

Katrina V
Hållsta

Excellent, everything went very smoothly!

Nina J
Lundby

Trevlig och tillmötesgående Svarar snabbt på frågor och funderingar

Nicklas B
Lundby

Emma har ett mycket trevligt bemötande och ger också ett intryck av hög yrkeskompetens. Vi sålde ju vår bostad med ganska dålig tajming, med låga priser på bostadsmarknaden. Detta är - som säljare - ett visst orosmoment. Men både jag och min fru upplever att Emma var lyhörd, förstående och serviceinriktad. Dessutom var hon mycket pedagogisk i sina förklaringar och tydlig kring sin egen arbetsprocess. Vid frågor var Emma enkel att nå både via telefon och sms, och jag kunde kontinuerligt bolla idéer och synpunkter med henne....

I
Lundby

Emma har från första kontakten varit otroligt serviceminded, engagerad och intresserad av oss som kund. Skapar en god relation och gjort oss trygga i vår process! Möte alltid av ett leende från Emma! Kan varmt rekommendera Emma till alla!

Mikael W
Valhalla

Finns bara positivt att säga om Emma. bra kommunikation, anträffbar väldigt driven och positiv. ska jag sälja bostad igen kommer jag garanterat använda Emma igen.

Jukka Olavi S
Ärsta

Mycket trevlig o hårt jobbande mäklare , vi trodde att villan skulle säljas snabbare men i slutändan fick vi ett hyffsat pris för huset

Ingegerd O
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Skoog en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Norr

Proffsig och väldigt trevlig och kunnig, tillmötesgående

Alicja N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Skoog en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Övre Nyfors

Jag blev bemött av en trevlig och kunnig person. Emma var väldigt engagerad och hjälpsam, svarade på alla mina frågor och funderingar som jag hade, lyssnade på mina tankar kring försäljningen vilket gjorde att jag fick stort förtroende för henne.