Väldigt tillmötesgående och hjälpsam även med delar som inte rörde själva försäljningen utan direkt mellan köpare och säljare.
Marcus Eriksson
Marcus Eriksson är mäklare på Fastighetsbyrån Eskilstuna
.Marcus Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2020-11. Marcus Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-12 och har fått 288 omdömen med ett betyg på 4.9. Marcus Eriksson har haft 49 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-08 - 2026-07
288 omdömen om Marcus Eriksson
Tänk vad mycket det betyder med en mäklare som man genast får förtroende för. Jag har känt mig så trygg och lugn genom hela processen och det är Marcus förtjänst. Inga krusiduller, bara kunskap, värme, respekt och lyhördhet. Jag hade inte kunnat önska mig ett finare och mer professionellt bemötande. Marcus har verkligen varit noga med att allt ska kännas bra och han har varit så flexibel och tillmötesgående vilket är något jag värderar väldigt högt.
En toppen kille som har visat tålamod i många år för att hjälpa mig , jag är väldigt nöjd med hans insats och hans bemötande i de svåra tider som vi har haft. Så jag tackar extra Markus. MVH Aghdas Shokri
Det gick snabbt och smidigt med allt
Toppenbra! Trevlig, snabb återkoppling och hjälpsam under processen.
Bra bemötande, stort engagemang, tillgänglighet delgav mycket värdefull information inför köp, stor trygghet speciellt för mig som förste köpare. Tydlig,noggrann & tillgänglig under processen.
Lättsam, trevlig och tydlig. Bra!
Marcus är en bra o professionell mäklare.
Jag är mycket nöjd med Marcus Eriksson som mäklare. Under hela processen har han varit tillmötesgående, lätt att få tag på och alltid återkopplat snabbt på frågor och funderingar. Affären har skötts smidigt och professionellt från start till mål. Marcus har visat stort engagemang och varit både kunnig och serviceinriktad. Jag kan varmt rekommendera Marcus Eriksson till andra som söker en mäklare.
Mycket professionell i bemötande och kunskap genom hela processen, tydlig och bra på att informera under resans gång.