Snabba enkla konversationer. Bra information om vad som händer under försäljningens gång. Inge långa väntetider. Supernöjd!!
Oscar Gyllby
Oscar Gyllby är mäklare på Fastighetsbyrån Eskilstuna
.Oscar Gyllby har varit registrerad mäklare sedan 2024-09. Oscar Gyllby har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-04 och har fått 15 omdömen med ett betyg på 4.9. Oscar Gyllby har haft 19 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2025-11
15 omdömen om Oscar Gyllby
Fantastisk mäklare som lyssnade på alla våra behov och höll oss uppdaterade om processen hela tiden. Rekommenderas starkt.
Han är trevlig, hjälpsam och respektfull i sitt bemötande.🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Oscar är en mycket bra Mäklare. Tar väl hand om en som kund. Hoppas han blir kvar.då han passar bra för sitt jobb. Han är så beundradsvärd
Det är fantastiskt helt enkelt och bra jobbat från början
Oscar var väldigt professionell och smidig. Hela processen var enkel med hans hjälp och jag är supernöjd.
Jag köpte nyligen en lägenhet och kan inte nog lovorda mäklaren! Han var raka motsatsen till den stereotypa bilden av en "jobbig" mäklare. Allt sköttes så naturligt och smidigt från början till slut. Han var lugn, pratade betryggande och var aldrig påstridig, vilket gjorde hela processen behaglig. Hans kompetens lös igenom i varje steg, och han var alltid väldigt trevlig och professionell. Affären gick som en dans, och jag kände mig trygg genom hela köpet. Rekommenderar honom varmt!
Fantastiskt! Professionellt bemötande gentemot klienten, jag rekommenderar honom starkt. :)
Han är väldigt stilig, vänlig och lättillgänglig. Arbetsstilen är mycket entusiastisk och professionell, jag lyssnar alltid på kundernas åsikter och är mycket eftertänksam i alla sätt att kommunicera med kunder. Jag tror att även om han är en svår kund, så vet han hur man skapar den bästa möjliga tillfredsställelsen.
Oscar har varit väldigt behjälplig genom att alltid vara tillgänglig och kommit med bra råd. Han har haft ett bra driv och hela tiden tänkt framåt på nästa steg och på så sätt lyckats med försäljningen trotts en tuff marknad.