Sargon var mycket engagerad i sin uppdrag: att få min lägenhet såld relativt snabbt till ett pris som jag var nöjd med, jag hade redan köpt en annan bostad. Visningen bokades in ganska fort. Uppföljningen efter visningen var lysande, tät kontakt med både mig och spekulanterna samt en gynnsam utveckling av budgivningen. Det tog bara två dagar efter visningen innan kontraktet var påskrivet. Jag blev väldigt nöjd med hela processen!
Sargon Yelda
Sargon Yelda är mäklare på Fastighetsbyrån Gamlestaden
.Sargon Yelda har varit registrerad mäklare sedan 2024-06. Sargon Yelda har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-11 och har fått 76 omdömen med ett betyg på 4.9. Sargon Yelda har haft 36 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-09 - 2026-06
76 omdömen om Sargon Yelda
Sargon var toppen, det var min första bostadsrätt och allt kändes tydligt och tryggt. Om något skulle varit tydligare, är det att jag fick tillträde några dagar tidigare än överenskommelsen för att säljaren skulle iväg. Jag kunde inte flytta in tidigare så för mig gjorde det ingen skillnad men tänkte vara schysst mot säljaren. Detta resulterade i att jag fick betala mer och stå för föreningsavgiften för dessa dagar trots att jag inte hade nytta av lägenheten.
Vi är jättenöjda med vår Sargon! Han var engagerad, trevlig och professionell genom hela processen. Vi kände oss alltid väl omhändertagna och kunde när som helst höra av oss med frågor, då han alltid var tillgänglig och snabb på att återkoppla. Hans engagemang och positiva bemötande gjorde hela försäljningen både smidig och trygg. Vi kan varmt rekommendera honom till andra som söker en kunnig och pålitlig mäklare.
Jag tycker Sargon Yelda var en fantastisk människa bra person visade lägenheten.
vänlig och professionell. Snabb respons.
Bra kommunikation och tydlig.
Jag är mycket nöjd med Sargon som mäklare. Från första kontakten till avslutad försäljning har han varit professionell, engagerad och alltid tillgänglig för frågor och funderingar. Sargon visade stor kunskap om marknaden, hade ett trevligt bemötande och arbetade målmedvetet för att uppnå bästa möjliga resultat. Jag uppskattade särskilt hans ärlighet, tydliga kommunikation och engagemang genom hela försäljningen. Jag kan varmt rekommendera Sargon till alla som söker en kompetent och pålitlig mäklare.
Enastående service från början till slut! Sargon Yelda är utan tvekan den bästa mäklare vi har haft kontakt med. Professionell, kunnig, lyhörd och alltid tillgänglig när vi behövde hjälp eller svar på frågor. Han skapade ett stort förtroende genom hela processen och gjorde bostadsköpet både enkelt och tryggt. Vi kände oss prioriterade och väl omhändertagna hela vägen. Vi rekommenderar Sargon varmt till alla som vill ha en mäklare som verkligen bryr sig om sina kunder. Stort tack för ett fantastiskt arbete! ⭐⭐⭐⭐⭐
Sargon är engagerad och lätt att kommunicera med. Han är trevlig, professionell och kunnig.
Fantastiskt bemötande, bra kommunikation och ett mycket professionellt arbete. Mycket professionell och trevlig mäklare. Hela försäljningen gick smidigt och jag fick bra information genom hela processen.