Sargon Yelda

Sargon Yelda

Sargon Yelda är mäklare på Fastighetsbyrån Gamlestaden

Sargon Yelda har varit registrerad mäklare sedan 2024-06. Sargon Yelda har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-11 och har fått 35 omdömen med ett betyg på 4.8. Sargon Yelda har haft 11 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-09 - 2026-02

35 omdömen om Sargon Yelda

Pidi D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sargon Yelda en del av Fastighetsbyrån Gamlestaden
Kviberg

Riktigt bra och seriös, allt har gått smidigt med Sargon! Rekommenderas starkt om du vill ha någon som är tydlig , bra återkoppling och seriös!

Eti D
Kviberg

Sargon är det bästa mäklare , han är jatte profs och han är väligt trevligt. Lät att komma i kontak . Han kan sitt jobb.Vi är jätte nöjda . Rekomenderat 💯

Bo K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sargon Yelda en del av Fastighetsbyrån Gamlestaden
Kviberg

Mycket duktig och kompetent mäklare! Har varit mycket drivande och bra på alla vis! Kan verkligen rekommendera han! Vi är helnöjda med hans insats för att sälja vår lägenhet!

Elisabeth K
Kviberg

Fantastisk bra,Sargon är den 3mäklaren på lägenheten och hade han varit den 1 så hade den säkert varit såld för länge sedan. Så driven,ambitiös,lagt ned sin själ för att få den såld. Vi är mycket nöjda och kommer att rekommendera honom varmt till vänner/familj som skall sälja. Stort tack. MVH Elisabeth och Bo Karlsson

Annika A
Kviberg

Enkel att ha å göra med o lätt att komma i kontakt med.

Linda A
Gamlestaden

Sargon har varit en mäklare av högsta rang. Professionell, förstående och framför allt enormt trevlig och lättsam i sitt bemötande. Oerhört tacksam för ditt tålmodiga engagemang!

Nahid H
Gamlestaden

Jag är väldigt nöjd med Sargun och han arbetade väldigt hårt för att sälja vår lägenhet. Han är väldigt artig och kompetent i sitt jobb och jag kommer att rekommendera Sargun till mina vänner som vill sälja sitt hus. Tack. Sargon

Therése S
Kviberg

Vi blev bemötta på ett mycket professionellt och samtidigt personligt sätt genom hela processen. Sargon var lyhörd, engagerad och anpassade sitt arbetssätt efter våra behov, vilket gjorde att vi verkligen kände oss sedda och prioriterade. Kommunikation och återkoppling fungerade smidigt hela vägen. Vi hade höga förväntningar på struktur, driv och tydlighet – och han levde upp till dem. Försäljningen gick både snabbt och smidigt, och vi upplevde att allt hanterades med trygghet och precision. Sammanfattningsvis kändes försäljningen...

Gun B
Kviberg

Sargon har varit väldigt saklig och noggrann att förklara alla steg genom försäljningen. Har även ringt ofta för att tala om hur det går. Sargon är en lugn och trevlig mäklare. Anlitar gärna Sargon igen.

Simon B
Kviberg

Jag hittade en potentiell drömlägenhet när jag scrollade på hemnet, såg dock att budgivningen redan hade börjat men tänkte att jag chansar och ringer mäklaren ändå. Jag är otroligt tacksam över att det var Sargon som svarade i andra ändan. Ett par dagar senare skrev jag på mitt första bostadskontrakt! Sargon svarade på alla mina tusen frågor och jag kände mig otroligt trygg genom hela processen. Jag uppskattar enormt att han alltid var helt ärlig och rak med mig och jag kunde verkligen inte haft en bättre upplevelse som...