Anna Willerstrand

Anna Willerstrand

Anna Willerstrand är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö

Anna Willerstrand har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Anna Willerstrand har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-07 och har fått 70 omdömen med ett betyg på 4.8. Anna Willerstrand har haft 23 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

70 omdömen om Anna Willerstrand

Sedan starten hos Reco 2021
Conny B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Willerstrand en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Torslanda - Amhult

Anna gjorde ett seriöst bemötande. Hon var snabb med återkoppling av utestående frågor. Hon höll vad hon lovade. Jag känner mig nöjd med arbetet som hon utförde i vår affär.

David N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Willerstrand en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Torslanda - Amhult

Anna hjälpte oss att sälja vår lägenhet och vi är supernöjda på alla sätt! Hon har ett fantastiskt driv, jättetrevlig, lyhörd och väldigt kunnig. Utöver att kämpa med försäljningen av våran lägenhet gav hon många förslag och råd på nya bostäder som kanske skulle kunna vara något för oss, det uppskattade vi väldigt mycket! Tack vare Anna fick vi sålt lägenheten till ett pris vi är jättenöjda med och hon, tillsammans med sina kollegor, hjälpte oss även att få ihop affären på vår nya bostad. När det blir dags att sälja i framtiden igen, då kontaktar vi Anna utan tvekan! :-)

Åse-Britt H
Sålde sitt hus med hjälp av Anna Willerstrand en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Torslanda - Lilleby

Mycket kunnig , positiv ,trevlig och förtroendeingivande person . Jag förväntade mig att hon skulle sälja fastigheten innan året slut.. Hon gjorde det utan några problem. Mycket aktiv , efter tre veckor var fastigheten sålt !!

Lennart O
Torslanda - Lilleby

Bra bemötande Trevlig på alla sätt

Inga-Lisa Å
Hyppeln

trevligt bemötande och god hjälp med alla penningatransaktioner, Hon har god kompetens inom sitt område.

Ivan P
Köpte sitt hus med hjälp av Anna Willerstrand en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Torslanda - Centralt

Tillgänglig, hjälpsam, kunnig!

Malin Viktoria D
Hönö

Hej, Anna är en tjej som har ordning är noggrann och ett trevligt och proffsigt bemötande. Hon är lyhörd för våra önskemål och antog utmaningen. Hon är strategiskt och målmedvetet och tydlig i sin kommunikation. Vi kommer varmt rekommendera Anna till våra bekanta.

Robert E
Grötö

Toppen Kämpar på med glädje trots att säljaren (jag), kan vara svår att nå

Annika O
Hönö

Trevligt bemötande. Kunde inte direkt svara på frågor under visningen men återkopplade i efterhand. Det var jobbigt under budgivningen då vi inte fick sms. Anna fick då smsa mig vid nytt bud och frågade mig om vi ville lägga bud. Hade gärna sluppit den personliga kontakten under själva budgivningen. Men hon gjorde det hon kunde när tekniken strulade.

Anita O
Hönö

Ett ok bemötande. Kunde inte svara på vissa frågor. Tog reda på en del efter att vi fått fråga igen. Bristfällig återkoppling via sms under budgivning. Se mer detaljerad från min sambo Annika Olofsson.