Johanna Nordstedt

Fastighetsbyrån Karlsborg
4.9
Affärer senaste året

Johanna Nordstedt är mäklare på Fastighetsbyrån Karlsborg

Johanna Nordstedt har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Johanna Nordstedt har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-02 och har fått 270 omdömen med ett betyg på 4.9. Johanna Nordstedt har haft 74 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

270 omdömen om Johanna Nordstedt

Sedan starten hos Reco 2021
Irene N
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Nordstedt en del av Fastighetsbyrån Karlsborg
Landsbygd Norra

Johanna är mycket trevlig, hjälpsam och förklarar bra Hon sålde mitt hus på ett mycket bra sätt och höll stadig kontakt En bättre och trevligare mäklare kunde jag inte fått, jag kunde inte va nöjdare

Tomas S
Norra Skogen

Mycket erfaren och professionell mäklare, har koll på hela processen och alla steg som ger ett mycket bra stöd.

Louise P
Köpte sitt hus med hjälp av Johanna Nordstedt en del av Fastighetsbyrån Karlsborg
Mölltorp

Mycket trevlig och tillgänglig för alla våra frågor!

Tatjana H
Norra Skogen

Vänlig, saklig, noggrann, tålig, flexibel, punktlig! Lätt att hålla kontakt med.

Leif Holger Ingemar M
Norra Skogen

Noggrann, effektiv och trevlig!

Anton D
Mölltorp

Kompetent, rak och tydlig med ett trevligt bemötande.

Tomas L
Norra Skogen

Allt har fungerat mycket bra. Johanna är mycket bra att ha att göra med. Kompetent, lyhörd och trevlig.

Jan-Eric R
Norra Skogen

Mycket bra och trevlig mäklare. Korrekt i sitt agerande och förstående för min situation och vilja. Dessutom mycket trevlig att umgås med rent allmänt och prata om andra saker som kanske inte direkt handlade om försäljningen av mitt hus.

Björn G
Mölltorp

Driven och professionell om jag sälja ett hus igen kommer jag anlita henne.

Agneta B
Hönsa

Mycket proffsig och skicklig! Alltid service inriktad och på gott humör.