Carl-Johan Larsson

Carl-Johan Larsson

Carl-Johan Larsson är mäklare på Fastighetsbyrån Tibro

Carl-Johan Larsson har varit registrerad mäklare sedan 2011-07. Carl-Johan Larsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-06 och har fått 243 omdömen med ett betyg på 4.8. Carl-Johan Larsson har haft 57 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

243 omdömen om Carl-Johan Larsson

Sedan starten hos Reco 2017
Fredrik J
Örlen

Proffsig och jättetrevlig.

Gustav T
Katrineberg

Som första husköpare tyckte vi att Carl-Johan var väldigt förtroendegivande, hjälpsam och schysst i sitt sätt att vara behjälplig. Jag vill även påpeka att han fanns alltid där för frågor och var tillgänglig nästan dygnet runt! Till och med på sin resa till Paris! Han har varit tydlig och haft en god kommunikation med oss hela tiden! Hade det funnits en cirkel till så hade han fått 6 poäng!

Daniel E
Häggetorp

Lugn och trygg. Mycket hjälpsam.

Jacoba B
Hörnebo

Bra bemötande. Fick snabbt svar på våra frågor. Gav oss tid att titta ordentligt på huset utan att vara för mycket ’på’.

Irene B
Språttebo

Trevligt första bemötande, vilket gjorde att vi valde Carl-Johan före andra mäklare. Tydlig i all kommunikation, vilket gäller även hans assistent Lisa, som gjorde ett viktigt arbete. Lite långsamt förfarande under en period av försäljningen, vilket också kunde bero på försäljningslyftet, samt en budgivare som ”stoppade upp” fortsättningen. Till slut lyckad försäljning och alla nöjda!

Isabelle E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Carl-Johan Larsson en del av Fastighetsbyrån Tibro
Centrum

Trevligt bemötande, återkommer inom kort vid missade samtal eller om man har frågor han behöver kolla upp svaren på. Super nöjd!

Karl L
På Landet

Proffesionell och alltid tillgänglig för att svara på frågor.

Jimmy H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Carl-Johan Larsson en del av Fastighetsbyrån Tibro
Centrum

En fantastisk stabil person som är saklig och ärlig samt väldigt kunnig. Mycket trevlig pöjk.

Kjell K
Hörnebo

Är väldigt trevlig och hjälpsam. Får bra information om vad som händer. Har inget negativt att säga.

Marcus F
Språttebo

Kunnig, professionell och förtroendeingivande.