Carl-Johan Larsson

Fastighetsbyrån Tibro
4.8
Affärer senaste året

Carl-Johan Larsson är mäklare på Fastighetsbyrån Tibro

Carl-Johan Larsson har varit registrerad mäklare sedan 2011-07. Carl-Johan Larsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-06 och har fått 295 omdömen med ett betyg på 4.8. Carl-Johan Larsson har haft 56 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

295 omdömen om Carl-Johan Larsson

Sedan starten hos Reco 2017
Anni S
Centrum

Han är lugn, saklig och förtroendeingivande.

Karin K
Kylvanäs, Örlen

Carl-Johan är det självklara valet! Vi har använt honom i flera försäljningar. Han är transparent och schysst mot både säljare och köpare!

Arvid B
Hörnebo

Carl-Johan har alltid bemött oss otroligt professionellt och kunnigt. Alla frågor har kunnat besvarats eller så han har tagit sig tiden att ta reda på dom och återkopplat snabbt. Köpet har gått enkelt och vi upplever att vi har fått den information vi har behövt och stillat viss oro som naturligt kan dyka upp vid stora affärsprocesser på ett berömningsvärt sätt.

Oskar S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Carl-Johan Larsson en del av Fastighetsbyrån Tibro
Centrum

Inga noteringar. Effektiv, proffsig, okomplicerad.

Gunbritt K
Landsbygd Norra

Min erfarenhet är mycket god av CarlJohan! Så fint bemötande och förståelse på alla sätt o vis! Sympatisk o lyssnande till min livssituation o varför jag var tvungen att förändra mitt boende! Kunnig o proffsig o intresserad av huset och dess historia! Kändes att han var engagerad i sitt arbete som mäklare så jag rekommenderar honom varmt!!

Jörgen B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Carl-Johan Larsson en del av Fastighetsbyrån Tibro
Centrum

Otroligt professionell, tog intresse över mina behov och omständigheter. Väldigt trevligt bemötande och ställde rätt frågor samt gav förklarande svar på min nivå så jag förstod. Rekommenderar starkt.

Arvid S
Hörnebo

Bra, trevlig, lätt att prata med. Inget att klaga på :)

Mark L
Centrum

Carl-Johan Larsson hjälper oss med vårt husköp och vi kunde inte vara nöjdare med hans insats så här långt. Mycket bra service, trevligt bemötande och väldigt professionellt hanterat hela vägen. Vi känner oss i trygga händer. Fem stjärnor!

Jessica E
Kvarnhagen

Detta är 3e gången vi har med Carl-Johan att göra, första gången för 9 år sedan när vi sålde en lägenhet. Sedan var han mäklaren som förmedlade huset vi nyligen köpt och också han vi valde skulle representera oss i vår process att sälja. Vi har varit otroligt nöjda med allt han hjälpt oss med och skulle aldrig välja en annan mäklare än honom. Han har lugnt och sakligt hjälpt oss igenom processen med alla typer utan frågor vi haft och kommit med tips och råd.

Johanna T
Centrum

Vi är jättenöjda med Carl-Johan som mäklare. Han är lyhörd mot alla parter och gör ett kanonjobb.