Carl-Johan Larsson
Carl-Johan Larsson är mäklare på Fastighetsbyrån Tibro
.Carl-Johan Larsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-06 och har fått 116 omdömen med ett betyg på 4.8. Carl-Johan Larsson har haft 73 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 86% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 116 Läs vad Carl-Johan Larsson
2021-01-08Verifierad kund
Carl-Johan har ett trevligt bemötande och är kunnig och insatt. Jag är mycket nöjd med hur Carl-Johan skötte mitt köp av fastighet.
2020-12-14Verifierad kund
Köpte ett hus. Professionellt och trevligt bemötande. Lätt att komma i kontakt med. En bra upplevelse av att köpa hus.
2020-12-14Verifierad kund
snabb o smidig försäljning av våran skogsfastighet
sålde sitt hus med hjälp av Carl-Johan Larsson en del av Fastighetsbyrån Tibro -
2020-12-11Verifierad kund
Sålt bostadsrätt.
Han skötte affären på ett mycket bra och proffsigt sättsålde sin lägenhet med hjälp av Carl-Johan Larsson en del av Fastighetsbyrån Tibro -
2020-11-29Verifierad kund
Köpte en lägenhet fick reda på det mesta och var trevlig både på visningen och under förhandlingarna👍
köpte sin lägenhet med hjälp av Carl-Johan Larsson en del av Fastighetsbyrån Tibro -
2020-11-22Verifierad kund
Vi har sålt våran sommarstuga genom Carl- Johan och från värdering till försäljning har vi bemötts på ett mycket proffsigt sätt.
2020-11-10Verifierad kund
Nous avons acheté une villa sur la région de Tibro et la relation qui s'est établie entre nous et Monsieur Carl-Johan Larsson, a été parfaite en tout point.
Ne parlant pas encore suédois, tous nos échanges ont eu lieu en anglais et nous avons vraiment beaucoup apprécié que Carl-Johan Larsson prenne le temps de nous comprendre et qu'il prenne le temps de se faire comprendre. Que ce soit lors de la première visite de la maison ou encore à l'agence nous avons toujours reçu des informations précises, traduites et de façon très agréable. Grâce à lui notre achat s'est déroulé avec beaucoup de plaisir, malgré tout le stress d'une vente aux enchères lorsqu'on est pas natif de Suède !köpte sitt hus med hjälp av Carl-Johan Larsson en del av Fastighetsbyrån Tibro -
2020-11-08Verifierad kund
Carl-Johan har hjälpt oss att sälja vår villa i Tibro. Vi kände oss trygga med Carl-Johan direkt; professionell, ödmjuk och inkännande. Med försäljningen i hamn infriade han alla förväntningar!
2020-10-28Verifierad kund
Köpte fritidshus
Var hjälpsam och påläst.köpte sitt hus med hjälp av Carl-Johan Larsson en del av Fastighetsbyrån Tibro -
2020-10-04Verifierad kund
Sålt mitt hus på landet. Mäklaren Carl-Johan Larsson alltigenom proffsig och förtjänar högsta betyg.
sålde sitt hus med hjälp av Carl-Johan Larsson en del av Fastighetsbyrån Tibro