Freddy var mycket lätt att ha att göra med. Jag fick svar på mina frågor. Jag tyckte att han engagerade sig, försäljningen gick fort.
Freddy Yström
Freddy Yström är mäklare på Fastighetsbyrån Hjo
.Freddy Yström har varit registrerad mäklare sedan 2020-07. Freddy Yström har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 127 omdömen med ett betyg på 4.9. Freddy Yström har haft 49 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
127 omdömen om Freddy Yström
Professionell, trevlig och bra kommunikation!
Under hela processen har Freddy varit behjälplig på alla sätt. Gav många råd och idéer och förslag på vad jag skulle göra / inte göra. Följt upp under hela processen och alltid varit positiv oavsett när man ringt. Helt enkelt - Han är den mäklare du önskar att du har vid din egen husförsäljning.
Freddy Yström brinner för sitt jobb. Han är en empatisk fastighetsmäklare som verkligen förstår sina kunders behov. Han känner bostadsmarknaden i Hjo med omnejd utan och innan och vägleder försäljningsprocessen exceptionellt väl.
Trevligt och proffsigt bemötande. Hjälpsam och bra information. Mycket nöjd som kund!
Freddy är närvarande och mycket serviceinriktad. Då vi sålde ifrån distans hjälpte han oss mycket genom att erbjuda många olika alternativ för att underlätta försäljningen. Bra lokalkännedom, professionell och lösningsinriktad. Vi rekommenderar starkt Freddy till kommande säljare/köpare.
Superbra, enkel och lättsam. Väldigt nöjda med kontakten☺️
Snäll, trevlig och omtänksam. Freddy har gjort vad han ska och gjort det kanon!
Ett bra och förtroendefullt bemötande. Har enligt min uppfattning ett bra nätverk och en god kunskap om marknaden och även riktigt god lokalkännedom. Vi riktigt nöjda med Fredriks hantering av vår bostadsförsäljning.
Otroligt trevlig, påläst och det märktes att han kände till och hade kunskap om huset!