Mycket engagerad mäklare. Trevlig och kunnig.
Fastighetsbyrån Hjo
Vi på Fastighetsbyrån välkomnar dig till idyllen Hjo! Här hittar du gamla bevarade trähus, en båthamn, en vacker stadspark vi Vätterns strand och massor av natur och-växtliv. Om Hjo är en stad för dig ska du kontakta oss på Fastighetsbyrån. Vi kan hela försäljningsområdet och har koll på allt från bostadsrätter till villor...
839 omdömen om Fastighetsbyrån Hjo
Sedan starten hos Reco 2013
Frank is an excellent broker. Very attentive and helpful. He guided us very well in purchasing our apartment. We are very satisfied.
Trevligt bemötande, han får saker gjort
Kunnig, Proffsig, Korrekt, Kontaktbar hela tiden, Behjälplig med ev problem och ett trevligt bemötande.
Mycket trevligt bemötande, mäklaren var proffesionell och var påläst. Hon gjorde så vi kände oss trygga i vårt köp.
Vi blev väldigt bra bemötta och varmt välkomna till visningen på Karls Smeds väg. Så pass bra att vi köpte huset
Väldigt trevligt bemötande, bra förberedd på alla vis. Förväntningar var att allt skulle gå smidigt, och det var inga problem. Märks att Johanna har jobbat med detta ett tag, allt bara flyter på bra. Med andra ord så finns det inget att klaga på. Hon är bara bäst:)
Korrekt. Tillgänglig. Tar reda på fakta. Felxibel o tillmöteskommande.
Trevlig, kunnig, bra och tydlig information.
Trevligt och informativt bemötande från start, vilket gjorde att man kände sig trygg genom hela processen. När det gäller vårt husköp skötte Johanna det på ett proffsigt sätt och gav oss mängder av information både via telefonsamtal och sms så att vi hela tiden visste vad som hände. Kunde inte varit bättre!
Alltid trevlig, uppmuntrande och kunnig. Eftersom han tidigare förmedlat en lägenhet till oss visste vi att han är kunnig. Vi är helt enkelt väldigt nöjda med hans insats
Blev bemött väldigt bra av Carl Johan han är lugn, trevlig och hjälpsam, svarade väldigt bra och konkret på allt man funderade kring. Förväntade mig ett lugnt och tryggt köp som känns bra och Carl Johan har levt upp till dessa förväntningar väldigt bra. Har aldrig tidigare haft en sådan bra upplevelse kring ett köp tidigare så jag kan bara ge högsta betyg kring denna mäklare
Trevlig, hjälpsam och gav ett professionellt intryck. Vi kände oss trygga med vår bostadsaffär.
Hej, Kan sammanfatta det i hel helt att han har skött det precis som han skulle så jag är jättenöjd med Freddy. Med vänliga hälsningar Christoffer
Trevligt bemötande, hon var effektiv samt förklarande under hela mötet. Gjorde så att man kände sig trygg med kontraktet
Bemötandet från Jesper var av hög klass.Snabb med att återkoppla under hela processen.Fick snabbt till ett avslut av äffären.Han överträffade våra förväntningar.
Jesper är trevlig och professionell, han hjälpte oss ta kontakt med banken och han förklarade tydligt vad som stod i köpekontraktet.
Freddy har utfört sitt arbete hos oss på bästa tänkbara sätt. Freddy är mycket kunnig och professionell i sitt arbete och finns tillgänglig när man har frågor och funderingar. Vi är väldigt nöjda med allt arbete och support som Freddy utfört för oss vid vår försäljning!
Snabb Trevlig Arbetssam Rak
Hon är kunnig, duktig och engagerad. Man märker att hon har tänkt igenom vilka frågor som kan komma. Superbra!
Johanna är förtroende ingivande, trevlig och kompetent, hade ett svar att ge på de frågor man ställde. Hon har ett högt engagemang och har kollat upp mycket innan visningen vilket ör superbra.
Fantastik service och kunskap allt har gått väldigt smidigt!
Jättebra mäklare som håller en uppdaterad under försäljningen. Kan varmt rekommenderas
Hade ett väldigt bra bemötande både mot säljare och köpare. Alla var väldigt nöjda efter avslutad affär.
Trevligt och engagerat bemötande
Jesper var från första stund lyhörd och guidade oss igenom husförsäljningen på bästa sätt! Vi rekommenderar Jesper till alla som går i säljtankar!
Väldigt trevligt bemötande och professionellt skött av allt
Mycket trevligt bemötande och professionell.
Alltid tillgänglig och pålitlig.
Mycket bra bemötande han känns seriös och professionell. Bra återkopplingar under hela försäljningen. Mycket bra mäklare.
Var behjälplig med allt, och tog sig tid och visade stort engagemang. Kan verkligen rekommenderas!
En otroligt engagerad och målmedveten mäklare. Vi är mer än nöjda.
Trevlig och följde processen, uppdaterade om vad som hände i ärendet!
Jag blev jag kontaktad av tre mäklare när jag skulle sälja mitt hus.. Freddy var den som jag upplevde som den kunnigaste och med det bästa bemötandet vilket gjorde att jag valde honom. Han har sedan på ett fantastiskt sätt utfört försäljningsuppdraget. Els-Marie Lindholm
Väldigt bra bemötande! Han håller tider och framförallt vad han lovar, lätt att få tag på. Har varit väldigt lyhörd om våra önskemål som säljare, skulle vi sälja igen så är det Freddy vi ringer direkt utan tvekan. Blir en bra affär för både köpare och säljare.
Jag blev bemött på ett mycket bra sätt under hela tiden som vi hade kontakt med varandra. Uppfattar Fredrik som en mycket kunnig och hängiven mäklare. Han är som klippt och skuren för yrket. Han är smart också.
Jeg er veldig fornøyd med behandlingen saken så langt. Hun er meget dyktig og veldig imøtekommende. Mvh Frank
Kan inte bli bättre jag är jätte nöjd.
Vi är mycket nöjda med Carl-Johan. Mycket trevlig och smidig i sina kontakter med oss. Bra kommunikation. Vi är mycket nöjda med försäljningen.
den bästa mäklaren jag har haft att göra med. hon är toppen. förväntningarna var stora,men hon klarade det galant sammanfattning bra bra
Allt bra men väl mycket styd av ot-dydtem tycker en i huvudsak analog person.
Utmärkt. Snabb o effektiv med en glimt i ögat. Fastighetsaffär som flöt på i rask takt. Tack Johanna du kan verkligen ditt jobb.
inlyssnande och alltid anträffbar
Tommy är en erfaren,lyhörd och kompetent mäklare! Han lyssnar in och agerar utifrån kundens önskningar. Känns tryggt att arbeta med Tommy😊
Mycket bra kunnig och påläst. Trevlig och tillmötesgående. Proffsigt bemötande
Evelina är närvarande och har alltid ett mycket trevligt bemötande. Tagit sig tid till att svara på frågor jag haft och varit noga med att min upplevelse under försäljningen känts trygg. Rekommenderar henne varmt!!
Jag förväntade mig att det skulle vara lätt att få kontakt med Carl-Johan och att han skulle vara kunnig och skicklig. Mina förväntningar besannades med råge! Jag har bara positiva erfarenheter och ger honom högsta betyg! Jag önskar honom lycka till i framtiden! Sven-Olof
Jesper är engagerad och återkopplar nogsamt löpande om händelser. Noga med att både säljare och köpare är nöjda. Väger även in känslomässiga aspekter. Social och lättsam.
Jättebra mäklare som ser de köpare och säljares behov. Gör sitt jobb noggrannt och har snabb återkoppling.