Lösningsorienterad, professionell & smidigt bemötande
Linnea Agorelius
Linnea Agorelius är mäklare på Fastighetsbyrån Skövde
.Linnea Agorelius har varit registrerad mäklare sedan 2020-09. Linnea Agorelius har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-12 och har fått 77 omdömen med ett betyg på 4.8. Linnea Agorelius har haft 31 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
77 omdömen om Linnea Agorelius
På ett mycket fint och proffsigt bemötande. Fick en bra värdering och Linnea förklarade hela processen på ett bra sätt .Mycket trevlig och kunnig vi var trygga med henne och fick ett bra resultat.
Linnea var snabb och professionell redan från första kontakt. Vilket även var anledningen till att jag valde Fastighetsbyråns offert. Har under hela processen till avtalsskrivande haft en god dialog med Linnea. Där hon både varit realistisk och inlyssnande. Kan bara å det varmaste rekommendera Linnea.
Trevlig, saklig, lugn. Pratar så man förstår.
Driftig, kunnig, saklig, trovärdig och med en social kompetens.
Vi blev väldigt professionellt och vänligt bemötta av mäklaren från första kontakten till avslutad försäljning. Mäklaren var lyhörd för våra behov och önskemål och gav oss tydlig information genom hela processen, vilket skapade en känsla av trygghet. Våra förväntningar var höga, särskilt när det gällde kommunikation, marknadsföring och försäljningsstrategi. Mäklaren levde absolut upp till dessa förväntningar genom att vara lättillgänglig, engagerad och kunnig. Fotograferingen och presentationen av bostaden var mycket...
Hon var jätte bra, snäll omtänksam och en bra mäklare
Linnea är en superduktig mäklare på alla plan. Hon är väldigt informativ och hjälper en genom hela processen. Om det var något man undrade över så var hon väldigt lätt att nå och man fick snabba svar. Skulle verkligen rekommendera henne!
Linnea gav ett bra och professionellt bemötande, och guidade genom hela processen på ett tydligt och enkelt sätt.
En engagerad och kunnig mäklare som lyssnade in mina önskemål och kom med bra tips för en snabb och smidig försäljning!