Hon är väldigt trevlig och bra att samarbeta med. Hon utför sitt arbete mycket bra. Hon ger ett gott intryck vid första anblicken. Jag är väldigt nöjd med samarbetet med henne.
Linnea Agorelius
Linnea Agorelius är mäklare på Fastighetsbyrån Skövde
.Linnea Agorelius har varit registrerad mäklare sedan 2020-09. Linnea Agorelius har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-12 och har fått 109 omdömen med ett betyg på 4.8. Linnea Agorelius har haft 30 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
109 omdömen om Linnea Agorelius
Väldigt kommunikativ och trevlig person, jag är väldigt nöjd med hjälpen jag fick.
Väldigt trevligt person, hjälpsam och alltid där om man har frågor. Hon förklarar bra så att även de som inte kan bra svenska kan förstå.
Linnea är hjälpsam, påläst och ett bra bollplank för att diskutera olika objekts möjligheter.
Väldigt tillmötesgående och hjälpsam .
Jättebra, en mycket professionell och duktig mäklare som alltid var tillgänglig och snabba svar.
Efter att ha varit missnöjda med föregående utomstående mäklare fick vi rekommenderat Linnea. Linnea gjorde våran bostadsförsäljning till en riktigt bra upplevelse där det omöjliga blev möjligt! I en tuff tid att sälja bostadsrätter, gjorde hon rätt saker i rätt tid för att få det sålt. Linnea hade stor kunskap, starkt driv, och gav frekvent information under försäljningens gång. Vi är jättenöjda med Linneas insats och rekommenderar henne starkt!
Mycket proffsigt.hjälpsam alatiders!
Toppen bra. Väldigt Proffsig.
Har beskrivit upplevelsen tillsammans med min fru. MVG Kent Fogelgren