Bara bra erfarenheter av Leo! Trevlig, god kommunikation och väldigt lyhörd och tillmötesgående!
Leo Johansson
Leo Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån Skövde
.Leo Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2003-08. Leo Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 337 omdömen med ett betyg på 4.9. Leo Johansson har haft 43 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
Det bästa med mäklaryrket är att få förtroendet att hjälpa till i en så viktig affär som en bostadsaffär. Yrket innebär frihet under ansvar, vilket passar mig perfekt. Att sedan få guida säljare och köpare till en trygg, smidig och bra affär utifrån varje enskild kunds unika förutsättningar - det är bland det roligaste som finns.
Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Vill du ha en påläst, erfaren mäklare som har målet inställt på långsiktigt nöjda kunder och ett högt slutpris är du välkommen att kontakta mig!
Vad vet vi inte om dig?
Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2003.
2024-05 - 2025-04
337 omdömen om Leo Johansson
Mäklarens bemötande var professionellt, noggrant och mycket informativt. Leo Johansson från Fastighetsbyrån i Skövde svarade snabbt på frågor och återkopplade alltid enligt överenskommelse. Jag kan varmt rekommendera honom vidare!
Väldigt proffsigt bemötande under hela försäljningsprocess har vi haft med Leo Johansson vid försäljning av vår bostadsrätt. Vi kan varmt rekommendera Leo till andra bostadsköpare samt vänner och bekanta.
Jag både köpte och sålde min fastighet med Leo. Otroligt professionell i alla led. Hade så bra erfarenhet som köpare att jag anlitade honom för sälj flera år senare, och är lika nöjd på "andra sidan". Väldigt kommunikativ, noggrann, och uppenbart otroligt erfaren! Skulle rekommendera det varmaste.
Snabbt och smidigt sälj av lägenhet. Allt funka bra inga konstigheter
Han var lugn o trevlig ohjälpte oss på alla vis vi rekommenderar honom med varm hand/ Majken o jonny
Vi köpte vårt nya hus genom Leo och upplevde processen som smidig och professionell. Leo var lugn, tydlig och enkel att ha kontakt med. Vi är nöjda och kan rekommendera honom.
Trevlig, tydlig, noggrann och snabb att återkomma med svar när vi hade någon fråga.
Leo har hjälpt oss sälja en lägenhet i Skövde där vår dotter bott. Vi tycker hela säljprocessen har gått smidigt och vi har känt oss trygga med Leo som vår fastighetsmäklare.
Väldigt nöjd med Leo som mäklare. Han är lugn, kunnig och trevlig.