Kan varmt rekommendera Leo som mäklare. Kunnig, trevlig och proffsig. Lyssnade in önskemål och skötte husförsäljningen precis som vi förväntat.
Leo Johansson
Leo Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån Skövde
.Leo Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2003-08. Leo Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 386 omdömen med ett betyg på 4.9. Leo Johansson har haft 37 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
Det bästa med mäklaryrket är att få förtroendet att hjälpa till i en så viktig affär som en bostadsaffär. Yrket innebär frihet under ansvar, vilket passar mig perfekt. Att sedan få guida säljare och köpare till en trygg, smidig och bra affär utifrån varje enskild kunds unika förutsättningar - det är bland det roligaste som finns.
Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Vill du ha en påläst, erfaren mäklare som har målet inställt på långsiktigt nöjda kunder och ett högt slutpris är du välkommen att kontakta mig!
Vad vet vi inte om dig?
Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2003.
386 omdömen om Leo Johansson
Helt fantastiskt bemötande från start till mål. Vi hade nästan gett upp på att hitta ett hus men han hjälpte oss och tillslut hittade vi vårat drömhus. Superpluss!
Leo är en lugn, trygg och proffsig mäklare. Vi blev rekommenderade att välja honom, vilket vi gjorde väldigt rätt i. Jäkligt kunnig person på sitt yrke. Vilket gjorde det enkelt att luta sig tillbaka och bara flyta med.
Tryggt och professionellt bemötande genom hela affären
Leo är lugn och trygg i sin roll och har ett vänligt sätt. Han besvarade alla våra frågor och funderingar under hela processen och förklarade saker så oerhört bra. Geniunt fin mäklare och människa!
Leo har varit trevlig, saklig, tillgänglig och väldigt stöttande under hela processen med att sälja vårt hus. Han har haft ett stort tålamod med alla tänkbara frågor i tid och otid samt fått oss att känna en trygghet vi inte hade känt utan hans professionella kunskap. Rekommenderas!
Hej. Leo är vänlig, social, bra lyssnare, tydlig, har kompetens och har ett fint bemötande mot både säljare och köpare. Han är helt enkelt suverän och bäst i sin bransch. Mvh, Christer Oom
Från första kontakt till avslutad försäljning har han varit engagerad, professionell och väldigt trevlig att ha att göra med. Han har hållit oss väl informerade genom hela processen, varit strukturerad i sitt arbete och alltid funnits tillgänglig för frågor. Det har gjort att vi känt oss trygga och väl omhändertagna.
Kändes väldigt proffisionell. På visningen av huset tog han emot och presenterade sig själv och huset. Sen kunde vi gå runt i lugn o ro och titta själva (inget jagande). När vi tittat färdigt så diskuterade vi vad vi sett och vad vi tyckte sakligt och bra. När vi bestämt oss så informade han tydligt och bra vad som skulle hända vidare i processen. På kontraktsdagen, vänligt bemött när vi kom dit, väldigt tydlig med hur det fungerade med allt runt kontraktet. Hade genomgång vilket var väldigt positivt.
Hjälpsam innan, under och efter försäljning av bostad!