Han gjorde en vanskelig salgsjobb til deg beste for oss selgere - vi er veldig nøyde. Jacob er den beste seljaren for oss. Kan virkelig rekommandera honom…😍
Jacob Bohman
Jacob Bohman är mäklare på Fastighetsbyrån Tidaholm
.Jacob Bohman har varit registrerad mäklare sedan 2024-06. Jacob Bohman har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-03 och har fått 36 omdömen med ett betyg på 4.7. Jacob Bohman har haft 29 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2025-08 - 2026-07
36 omdömen om Jacob Bohman
Oerhört trevlig person med mycket gott bemötande och uppförande. Hade väl kanske inte gjort så mycket undersökning gällande fastigheten då delar av prospektet innehöll oriktiga uppgifter. Vilket kanske resulterade i lägre försäljningspris till kund. Detta är bedömt på en enskild fastighet. Övriga kan jag inte uttala mig om.
Jag är verkligen supernöjd med Jacob från första kontakt till påskriven kontrakt. Han är professionell, lugn och tydlig och tar initiativ när det ska redas ut saker. Skulle direkt välja honom igen!
Utfört ett mycket trevligt och professionellt arbete !!
Både köpt och fått hjälp att sälja och allt fungerar som det ska. Lätt att få kontakt med.
Vet lite otydligt gällande fullmakt. Då jag jobbar och bor i annan ort så har jag svårt att vara fysiskt på plats gällande skrivande av avtal. Men det gick att lösa på ett annat kontor närliggande. Kunde varit bra att ha klart sånt och vetat innan så det inte blev så stressigt. Annars var allt bra.
Trevligt bemötande, proffsigt. Blev som vi hade tänkt, eller kanske bättre.
Lugn. saklig bra! Tog oss igenom processen tydligt och bra! Leder möten bra! Vänlig, tillgänglig för snabb kommunikation. Mkt fint bemötande!!
Vi är mycket nöjda med hela processen som var smidig. Vi upplevde ett trevligt och professionellt bemötande.
Mycket bra. Trevlig, tydlig och inte en mäklaren som ringer var 5 minut. Rekommenderar starkt!