Svensk Fastighetsförmedling Tidaholm

Svensk Fastighetsförmedling Tidaholm

Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Tidaholm!

Här i Västergötland, mitt emellan Falköping och Skövde finner du denna ort med bostadsområden både centralt och nära naturen. Våra mäklare på kontoret i Tidaholm har god lokalkännedom, erfarenhet av mäklarbranschen och hjälper dig gärna att hitta ett boende i denna trygga och trivsamma stad.

Är det sälja eller köpa det är dags för? Vad du än vill göra för bostadsaffär kan mäklarna här hjälpa till med hela processen och hjälpa dig till den bästa möjliga boendelösningen.

Kontakta oss för att veta mer!

Utmärkelser

456 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Tidaholm

Sedan starten hos Reco 2016
  • köpte sitt hus med hjälp av Magdalena Thorell en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
    • Tidaholm
    2023-03-17 Verifierad kund
    Glad och med härlig energi, öppenhjärtlig. Vi ville veta om bostaden och inget lindades in utan vi fick svaren på frågorna vi ställde.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
    2023-03-17 Verifierad kund
    Kompetent mäklare som fanns tillgänglig vid frågor. Visade intresse ville båda parternas bästa.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
    2023-03-15 Verifierad kund
    Mycket bra, enkelhet och trevligt bemött på alla sätt och vis!
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Amanda Eek en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
    2023-03-10 Verifierad kund
    Trevlig och hjälpsam med koll på läget.
    Tack för ett gott samarbete Erik!
    Stort lycka till i ert nya hus i Böja, ni kommer stortrivas!
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Amanda Eek en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
    2023-03-08 Verifierad kund
    Professionell, bra kommunikation, bra bemötande, hjälpsam. Försäljningen gick smidigare än väntat.
    Tack snälla Johan. Det har varit så roligt att få hjälpa er med denna försäljning, är tacksam för ett gott samarbete hela vägen till mål!
    Stort lycka till med nya huset, allt gott till er!
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Magdalena Thorell en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
    2023-03-05 Verifierad kund
    Att sälja bostad med Magdalena som mäklare kändes tryggt och säkert. Hon visade engagemang och var en stöttepelare genom hela processen. Uppdaterade hela tiden läget och var aktivt drivande. Rekommenderas starkt!
    Tack snälla Michael för dom orden och nu hoppas jag du kommer trivas i ditt nya hem❤️ Magdalena Thorell
    2023-03-04 Verifierad kund
    Magdalena har bemött oss på bästa sätt ända från start. Hon har varit intresserad, engagerad och riktig stöttning för oss genom hela processen. Inger förtroende och vi har känt oss trygga med att ha henne som mäklare! Rekommenderar verkligen att anlita Magdalena!
    Men gud! Tack snälla Andreas för dessa ord och all lycka till nu i ditt nästa hem❤️ Magdalena Thorell
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Daniel Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
    • Tibro
    2023-03-01 Verifierad kund
    Vi är mycket nöjda med Daniel.
    Vi hade inte förväntat oss att huset skulle säljas
    så snabbt. Mycket trevligt bemötande och kunnig.
    Vi är helnöjda 👍👍
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Daniel Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
    • Tibro
    2023-03-01 Verifierad kund
    Daniel is a very professionell broker and also very custumer orientaded. (And he looks damn‘d young ;-)
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Magdalena Thorell en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
    • Centrum
    2023-02-23 Verifierad kund
    Väldigt trevlig och allert både vid visningen och i telefonen
    • Tidaholm
    2023-02-04 Verifierad kund
    Då jag inte har något att jämnföra mrd så blir detta svårt. Men hon var engagerad iaf.
    • Rosenberg
    2023-02-03 Verifierad kund
    Ett professionellt och trevligt bemötande, serviceminded och lösningsorienterad är eett stort plus hos Daniel.
    2023-01-15 Verifierad kund
    Trevligt bemötande. Mycket omtänksam. Kunnig.
    • Ryd
    2023-01-15 Verifierad kund
    Varit bra och tydlig att jobba med samt gav oss goda råd i samband med försäljningen.
    Bra organisation och medverkan vid besök, besiktning och visning.
    Tack för din hjälp
    Tack snälla Thomas för de fina orden. Har varit ett rent nöje att få hjälper er. Stort tack för att jag fick ert förtroende, allt gott till er! Amanda Eek
    2023-01-01 Verifierad kund
    Bra och trevligt bemötande, tog sig tid. Förklarade bra. Har inte haft så mycket kontakter med mäklare så vet inte riktigt vilka förväntningar vi skulle ha
    2022-12-28 Verifierad kund
    Kändes bra och seriös. Bra bemötande. Hade inga speciella förväntningar.
  • Mikaela J
    • Rosenhaga
    2022-12-26 Verifierad kund
    Vi är så otroligt nöjda! Lyhörd och vill kundens bästa! Kommer rekommenderar henne till alla jag känner!
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Agerborn en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
    • Vasastaden
    2022-12-22 Verifierad kund
    Väldigt bra, smidig affär och väldigt kul att få chansen att köpa denna bostad!
    Den blir toppen för dig Eric att jobba vidare med i ny tappning!
    Stort tack och lycka till!
    Vi hörs framöver
    Andreas Agerborn
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Andreas Agerborn en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
    • Igelstorp
    2022-12-12 Verifierad kund
    Mkt tarvligt bemötande, saklig. Bra kommunikation. Rekommenderas varmt.
    Stort tack Lennart!
    Det var en ära att få förmedla ert barndomshem till en ny generation som tar vid!
    Andreas Agerborn
    2022-12-06 Verifierad kund
    Vi är mycket nöjda med Magdalena. Det kändes tryggt att köpa vårt första hus av henne!
    2022-12-01 Verifierad kund
    Bättre mäklaren kunde vi inte fått. Verkligen världsklass i alla avseende.
    Gilla
  • köpte sin bostad med hjälp av Magdalena Thorell en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
    2022-11-27 Verifierad kund
    Blev bra bemött, affären gick smidigt och jag fick hjälp med det som behövdes
    2022-11-11 Verifierad kund
    Mycket tydlig och positiv. Lätt att arbeta med!
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Magdalena Thorell en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
    2022-11-04 Verifierad kund
    Gick med Magdalena beroende på hennes utstrålning och engagemang vilket skilde sig från andra vi talade med
    2022-10-25 Verifierad kund
    Mycket trevlig och lättsam! Kändes tryggt att genomföra köpet med hjälp av henne.
    2022-10-22 Verifierad kund
    Väldigt nöjda med hur Magdalena genomförde försäljningen av vår bostad. Mycket professionell mäklare som gjorde hela processen smidig. Rekommenderas varmt.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Agerborn en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
    • Hentorp
    2022-10-14 Verifierad kund
    Väldigt proffsigt bemötande från första kontakt! Allt från fotograferingen, visningen, budgivningen samt all kontakt där mellan sköttes väldigt bra!
    Stort tack Christoffer! Varmt lycka till med ditt boende i storstaden Gbg! Andreas Agerborn
    Gilla
  • sålde sin bostad med hjälp av Magdalena Thorell en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
    2022-10-13 Verifierad kund
    Trevlig! Levde upp till förväntningarna. Bra att prata med. Hon lyssnade in och höll det hon lovade.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Amanda Eek en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
    2022-10-12 Verifierad kund
    Vänligt och bra bemötande. Upplevde henne kunnig och svarade på våra frågor. Skötte allt väldigt smidigt och proffsigt. Mycket nöjd med Amanda.
    Tusen tusen tack Anna-Lena!
    Ett gott samarbete i en smidig affär. Det har varit så roligt att få hjälpa er.
    2022-10-11 Verifierad kund
    Professionellt bemötande, kunnig och hjälpsam person. Lyhörd när vi uppmärksammat fel på pantbrevet och han korrigerade det . Känns som att han alltid är där när man behöver honom .
    2022-10-07 Verifierad kund
    Magdalena är mycket engagerad ,trevlig mäklare.
    Lätt att samarbeta med. Kan varmt rekommendera henne.
    • Floby
    2022-10-07 Verifierad kund
    Kan rekommendera Magdalena, hon är en engagerad, trevlig och lyhörd mäklare!
    • Lidköping
    Proffsigt och snabbt agerande. Rekommenderas
    • Frostaliden
    2022-09-27 Verifierad kund
    Driven och tydlig bra mäklare
    2022-09-19 Verifierad kund
    Mycket bra bemötande, hade inte så mycket förväntningar men hon levererade. En mycket positiv överraskning att hon både var väldigt engagerad och ställde upp till 100% så hon får bara mycket pluspoäng av oss
    Tack tack snälla ni! Har varit så roligt att få hjälpa er och stort lycka till i huset i Timmersdala. Ni kommer trivas jättebra, jag är övertygad!
    2022-09-19 Verifierad kund
    Mycket bra bemötande. Stort engagemang gällande sitt åtagande. Överträffade mina förväntningar rejält!
    Men tusen tack Karin! Ett gott samarbete som fick ett fint resultat, har varit så roligt att få hjälpa er!
    2022-09-16 Verifierad kund
    Väldigt glad, positiv och tillmötesgående.
    Hjälpsam under hela köpet.
    Gjorde ett bra jobb och uppfattades mycket positiv.
    • Vasastaden
    2022-09-16 Verifierad kund
    Tack
    Professional , Polite and Honest
    • Centrum
    2022-09-01 Verifierad kund
    Professionell, ödmjuk och kundorienterad.
    Tack Maya! Önskar dig all lycka i vad du tar dig an framöver Andreas Agerborn
    • Hasselbacken
    2022-08-26 Verifierad kund
    Allt enl förväntningar. Är engagerad, snäll, ambitiös, behjälplig. Lyssnade på våra önskemål. Vi fick perfekta foto av huset och var hon här innan foto, såg över vad som kunde förbättras och förbättrade. Hon var här på fotografering, besiktning, tidigt på visningar och hade kolla på allt. Hon hade bra kontakt med intressanta och såg till att jobba bra för båda partier. Allt med kontraktsskrivningen var väl skött och nu hoppas vi att fortsättningen blir lika väl skött.
    Hon är ung men jobbar upp erfarenheten med ambitionen och är inte rädd att konsultera de som har lång erfarenhet.
    Rekommenderas stärkt.
    Men Rut!
    Tusen tusen tack för ett fantastiskt samarbete och för dom vackra orden. Det har varit ett stort nöje att få hjälpa er med denna affär och jag hoppas ni får det underbart på Island när det är dags för er att åka dit igen. Stort lycka till, till hela familjen, så hoppas jag vi springer på varandra igen! Allt gott till er.
    • Dotorp
    2022-08-26 Verifierad kund
    Mycket bra bemötande som fick en att känna sig som hemma. Visste inte riktigt hur en visning skulle gå till för att inte tala om ett lägenhetsköp med alla papper och sådant men Magdalena förklarade allt mycket bra och enkelt. Hon hade bra koll på lägenheten och dess förmåner
    2022-08-26 Verifierad kund
    hon var transparent och pragmatisk vilket fick mig att känna mig tillfreds
    • Sjogerstad
    2022-08-25 Verifierad kund
    Daniel var trevlig och lättsam, kunnig i sitt område.
    • Hasselbacken
    2022-08-24 Verifierad kund
    Amanda Ek är en professionell mäklare som varit trevlig, tydlig och tillgänglig genom hela processen. Vi har varit extremt nöjda och Amanda har uppfyllt samt överträffat våra förväntningar. Tack för ett väl genomfört uppdrag Amanda!
    Henrik och Cecilia! Vilka ord! Tusen tusen tack för att jag fått hjälpa er i ert första husköp. Är otroligt tacksam över vårt samarbete som jag hoppas fortsätter in i framtiden. Stort lycka till med er familj och ert nya drömhus, allt gott till er! Amanda Eek
    2022-08-22 Verifierad kund
    trevlig och förklarade så att man förstod. Uppfyllde förväntningarna. Trevlig, lättsam och såg till att alla förstod allt i alla steg och paragrafer. Rekommenderar henne.
    2022-08-22 Verifierad kund
    Daniel har varit toppen som mäklare - påläst om fastigheten, trevligt bemötande samt snabb återkoppling.
    2022-08-20 Verifierad kund
    Trevligt bemötande och lyhörd i säljprocessen.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Amanda Eek en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
    2022-08-18 Verifierad kund
    Positiv till allt! Snabb och enkel affär.
    Tusen tack Frida! Allt gott till er och stort lycka till med nya huset! Amanda Eek
    2022-08-17 Verifierad kund
    Bra bemötande och engagerad mäklare
    2022-08-16 Verifierad kund
    Amanda är trevlig, proffsig och skötte allt snabbt och lätt utan krångel. Det kändes tryggt.
    Men tusen tack Ellinor för dom fina orden! Och tusen tack för ett gott samarbete, du kommer älska din nya lägenhet med mer plats för skapande! Allt gott! Amanda Eek