Kunnig mäklare som är tillgänglig och svarar fort, trevligt bemötande och ordnade extra visning snabbt
Tarik Kudra
Tarik Kudra är mäklare på Fastighetsbyrån Skövde
.Tarik Kudra har varit registrerad mäklare sedan 2020-07. Tarik Kudra har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-10 och har fått 357 omdömen med ett betyg på 4.9. Tarik Kudra har haft 45 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
357 omdömen om Tarik Kudra
Trevlig, kunnig och mån om att få till saker så bra som möjligt för både köpare och säljare!
En mycket professionell och engagerad mäklare. Tarik Kudra på Fastighetsbyrån i Skövde kan varmt rekommenderas
Allting har gått snabbt och smidigt! Mycket nöjd
Bra bemötande. Snabb respons vid frågor/funderingar
Jag blev bemötta på ett mycket professionellt och vänligt sätt av mäklaren. Redan från första kontakten kände jag mig trygga och väl omhändertagen. Min förväntning var att få en engagerad och kunnig mäklare som kunde guida oss genom hela processen – och dessa förväntningar överträffades. Mäklaren var alltid tillgänglig för frågor, gav tydlig information och höll oss uppdaterade i varje steg. Försäljningen av vår bostad på Lönnvägen 3B blev en smidig och positiv upplevelse tack vare mäklarens kompetens, struktur och personliga...
Bra bemötande och har varit tillgänglig
Förstående mäklare som tog vårt hus hela vägen fram till försäljning, trots vissa hinder på vägen.
Bra kommunikation under hela försäljningsprocessen!
Bra bemötande. Kunnig. Lätt att ha att göra med.