Julia Evegård
Julia Evegård är mäklare på Fastighetsbyrån Skövde
.Julia Evegård har varit registrerad mäklare sedan 2016-04. Julia Evegård har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-03 och har fått 131 omdömen med ett betyg på 4.8. Julia Evegård har haft 31 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
131 omdömen om Julia Evegård
Sedan starten hos Reco 2021
köpte sitt hus med hjälp av Julia Evegård en del av Fastighetsbyrån Skövde
Julia var väldigt professionell, snabb och ärlig!
köpte sin lägenhet med hjälp av Julia Evegård en del av Fastighetsbyrån Skövde
Professionellt bemötande och väldigt bra att ha och göra med!
köpte sin lägenhet med hjälp av Julia Evegård en del av Fastighetsbyrån Skövde
Hon har varit väldigt duktig och informativ. Visningen var väldigt bra och hela processen ifrån den har gått väldigt lätt. Trevlig i person samt i telefon
sålde sin lägenhet med hjälp av Julia Evegård en del av Fastighetsbyrån Skövde
Supernöjd med Julia! Hon återkopplade regelbundet med uppdateringar som svarade på alla mina frågor innan jag ens ställde dom. Väldigt proffsig!
sålde sin lägenhet med hjälp av Julia Evegård en del av Fastighetsbyrån Skövde
Alltid trevlig och tillmötesgående!
Försöker hitta på nya idéer som kan förbättra intresse. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Julia Evegård en del av Fastighetsbyrån Skövde
Trevlig, glad och hjälpsam. Köpet gick snabbt och smidigt tack vare Julia och hennes kolegor/kontakter❤
sålde sin lägenhet med hjälp av Julia Evegård en del av Fastighetsbyrån Skövde
Julia levde upp till alla mina förväntningar. Väldigt professionell och trevlig. Hela tiden hållit mig uppdaterad med det senaste och lätt att få tag på när jag själv haft frågor eller funderingar. Kände mig trygg och prioriterad under hela processen. Supernöjd!
köpte sin lägenhet med hjälp av Julia Evegård en del av Fastighetsbyrån Skövde
Fick aldrig träffa henne i hög person, eftersom hon tyvärr var sjuk under själva kontraktskrivandet och jag aldrig gick på någon visning.
Däremot fick jag återkoppling via SMS samt ett samtal efteråt där hon ville försäkra att jag inte hade några frågor, vilket var väldigt positivt! -
sålde sitt hus med hjälp av Julia Evegård en del av Fastighetsbyrån Skövde
Som snabb, tillgänglig, driven, stöttande, varm, inkännande och kompetent har Julia hjälpt oss med vår största affär, både försäljning och köp. Hon är professionell i sitt bemötande och har levt upp till våra förväntningar och fullföljt sina uppdrag med bravur! Hon kan varmt rekommenderas.
sålde sitt hus med hjälp av Julia Evegård en del av Fastighetsbyrån Skövde
Jag tyckerJulia har varit bra lyhörd och hjälpsam.Lätt att få tag på .mycket nöjd
Mvh Anna