Fastighetsbyrån Tidaholm

En del av Fastighetsbyrån www.fastighetsbyran.com
  • BadgeFourYears
4.9
Ring 0502-145 45 Dela

Välkommen till Fastighetsbyrån Tidaholm! Fastighetsbyrån Tidaholm är din engagerade mäklare som kan ge trygga råd och har de rätta verktygen för att nå resultat. Vi är en mäklarfirma som stödjer dig under hela köp- och säljprocessen. Tidaholm är en charmig, liten stad med stort hjärta. Ån Tidan binder samman stad och natur...

230 omdömen om Fastighetsbyrån Tidaholm

Sedan starten hos Reco 2023

Birgitta S
Vasastaden

Tarik är en lugn och trevlig mäklare. Han har förmågan att lyssna, samt att han alltid återkopplar när man har hört av sig. Kan rekommendera honom varmt. Birgitta. Extra trevligt var det att han dela med sig lite av sitt privatliv. Jag fick fina bilder från hans bröllop.

Natalie L
Härja / Vättak

Jag tycker Tarik verkligen har uppnått mina förväntningar som jag hade på han. Jag visste att det inte skulle bli det lättaste att sälja hus i dessa dyra tider, men Tarik har gjort ett bra jobb. Stöttat, hjälpt och gjort min lugnare många gånger! En toppen mäklare helt enkelt!

Cajsastina S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Tommy Hallström en del av Fastighetsbyrån Hjo
Centrum

Trevligt bemötande, han får saker gjort

Roger L
Centrum

Korrekt. Tillgänglig. Tar reda på fakta. Felxibel o tillmöteskommande.

Henrik I

Trevligt och proffsigt bemötande Tillgänglig

Carin H
Hentorp

Bra bemötande. Levde upp till förväntningarna. Frågade tre gånger om jag hade lånelöfte, det borde ha räckt med en gång.

Rebecka G
Hentorp

Väldig trevlig och professionell som mäklare. Höll mig informerad genom hela säljprocessen och var alltid lättillgänglig. Rekommenderar verkligen Tarik vid försäljning av bostad.

Lotta S
Ekängen

Mycket trevlig, professionell och bra på att hålla oss säljare informerade. Svarade snabbt vid kontakt både på telefon och sms. Mycket nöjd med hans insats

Ann-Sofi S
Kvarnsjön

Tarik kom in sent i processen och tog över säljuppdraget. Vi gjorde ett omtag där han mötte upp alla mina förslag till ändringar. Tarik är lätt att samarbeta med. Tack!

Anna H
Norrmalm

Tarik har ett trevligt och professionellt bemötande. Han är engagerad och förtroendeingivande. Processen gick smidigt och Tarik informerade hela tiden om vad som skedde. Jag är väldigt nöjd.

Smilla S
Centrum

Varmt och trevligt bemötande, visste sin sak, värt varje krona

Cecilia W
Ekängen

Saklig, kunnig. En bra medlare mellan säljare och köpare. Smidig affär .

Susanne L
Hökensås

Positivt: Väldigt vänlig, trevlig och professionell. Jobbade väldigt bra med att besvara bud och kontrollera och genomföra hela säljprocessen. Några frågetecken: Fick samtal av en intresserad som sa att hon sökt mäklaren flera gånger samt lämnat meddelanden och han inte ringt tillbaks. Detta är dock bara hörsägen från henne och inget jag kan verifiera. Hade även förväntat mig att automatiskt få hjälp med att räkna ut vad min skatt blev, då en tidigare mäklare jag anlitat gjorde hela skattedeklarationen åt oss....

Ove C
Tidaholm Centrum

Nu hade jag kontakt med Jennifer under mitt köp så jag kan bara bedöma hennes insats som jag tyckte var jättebra.

Pia H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Tommy Hallström en del av Fastighetsbyrån Hjo
Norrmalm

Trevlig, kunnig, bra och tydlig information.

Anders H
Kvarnsjön

Nu var det Jennifer Andersson som hjälpte mig Hon var trevlig och proffsig,mycket bra

Marite J
Korsberga

Bemötandet från Jesper var av hög klass.Snabb med att återkoppla under hela processen.Fick snabbt till ett avslut av äffären.Han överträffade våra förväntningar.

Julia F
Korsberga

Jesper är trevlig och professionell, han hjälpte oss ta kontakt med banken och han förklarade tydligt vad som stod i köpekontraktet.

Claes Jan Albert S
Fridene

Snabb Trevlig Arbetssam Rak

Rebecka K
Grevbäck

Fantastik service och kunskap allt har gått väldigt smidigt!

Markus E
Grevbäck

Jättebra mäklare som håller en uppdaterad under försäljningen. Kan varmt rekommenderas

Therese A
Lunden

Tarik är lyhörd och pålitlig. Han är engagerad och gjorde allt för att genomföra försäljningen på ett bra sätt. Redan vid första mötet bestämde vi oss för att anlita Tarik! Han är lugn och trygg och ger goda råd när det behövs. Vi är verkligen nöjda!

Natalie T
Lunden

Allt gick så smidigt och bra med Tarik som vår mäklare! Han höll oss uppdaterade med viktig information under hela processen, svarade direkt när vi hade frågor. Vi blev väldigt nöjda med all hjälp som vi fick.

Jonas G
Lunden

Grym mäklare som verkligen lyssnar på ens behov och gör sitt bästa för att uppfylla dem. Vi kände oss alltid trygga med Tarik och han gav oss de bästa förutsättningarna för att vår affär skulle gå igenom. Skulle starkt rekommendera Tarik för andra

Georg S
Lunden

Väldigt bra bemött och trevlig mäklare som kunde svara på alla frågor som vi hade! Vi fick bra information om lägenheten genom hela processen. Allt kändes smidigt och bra med Tarik!

Therese A
Tidaholm

Bra, trevlig och professionell!

Lars J
Centrum

Hade ett väldigt bra bemötande både mot säljare och köpare. Alla var väldigt nöjda efter avslutad affär.

Anna Carin P

Trevligt och engagerat bemötande

Caroline H
Centrum

Jesper var från första stund lyhörd och guidade oss igenom husförsäljningen på bästa sätt! Vi rekommenderar Jesper till alla som går i säljtankar!

Stefan Kent Mattias J
Sålde sitt hus med hjälp av Jesper Joki en del av Fastighetsbyrån Tidaholm

Mycket bra bemötande han känns seriös och professionell. Bra återkopplingar under hela försäljningen. Mycket bra mäklare.

Linda Madelene A
Sålde sitt hus med hjälp av Jesper Joki en del av Fastighetsbyrån Tidaholm

Var behjälplig med allt, och tog sig tid och visade stort engagemang. Kan verkligen rekommenderas!

Malin E
Böja

Tarik är mycket trevlig och tillmötesgående! Vi är jättenöjda. Med vänliga hälsningar, Malin och Rickard Engström

Karin F
Lerdala

Tarik har alltid varit tillmötesgående när det gått och samtidigt rak i sin kommunikation. En riktigt be mäklare helt enkelt.

Denny M
Lerdala

Följsam, stort tålamod och professionell är tre ord som beskriver Tarik väl isin yrkesroll. Tack för hjälpen!

Mateusz T
Tidaholm

Vi är nöjda och tacksamma för att allt gick väldigt snabbt och bra.

Brita I
Lerdala

Trevlig och duktig mäklare, som har hjälpt oss på ett mycket professionellt sätt genom försäljningsprocessen.

Anne-cathrine Elisabeth A
Köpte sitt hus med hjälp av Jesper Joki en del av Fastighetsbyrån Tidaholm

En otroligt engagerad och målmedveten mäklare. Vi är mer än nöjda.

Edyta T
Tidaholm

Det blev ett snabb och smidig affär så vi är super nöjda! Proffesionellt bemötande 👍

Fanni V
Tidaholm

Super trevlig och väldigt snabb på att ge svar på frågor och att informera! Jättenöjd!

Karin B
Stöpen

Trevlig, smart och enkel att ha att göra med, med en önskan om att göra det bästa möjliga för kunden. Tackar för riktigt god service!

Evert T
Simsjön

Tarik är en mäklare man bara kan drömma om att få vid en fastighetsaffär, kunnig, erfaren, och mycket trevlig.

Samantha H
Stöpen

Trevlig och kunnig mäklare. Hade svar på de flesta av mina frågor och det han inte visste tog han snabbt reda på.

Andreas S
Stöpen

Trevlig och proffsig och som går den extra milen för dig som kund!

Sakina J
Rosenhaga

Hjälpsam och trevlig mäjlare, allt var prefekt ich hick så smidig

Maria E
Mullsjön

Trevlig och följde processen, uppdaterade om vad som hände i ärendet!

Claes B
Mullsjön

Kan inte bli bättre jag är jätte nöjd.

Malek M

inlyssnande och alltid anträffbar

Lena Marie M
Knäpplan / Sigghusberg

Tommy är en erfaren,lyhörd och kompetent mäklare! Han lyssnar in och agerar utifrån kundens önskningar. Känns tryggt att arbeta med Tommy😊

Thomas L
Köpte sitt hus med hjälp av Tommy Hallström en del av Fastighetsbyrån Hjo

Mycket bra kunnig och påläst. Trevlig och tillmötesgående. Proffsigt bemötande

Ann-Charlotte H
Skrev om Jesper Joki en del av Fastighetsbyrån Tidaholm

Jesper är engagerad och återkopplar nogsamt löpande om händelser. Noga med att både säljare och köpare är nöjda. Väger även in känslomässiga aspekter. Social och lättsam.