Fastighetsbyrån Karlsborg

Fastighetsbyrån Karlsborg

• BadgeThirteenYears
1 136
Ring 0505-106 00 Dela

I ett vackert område mellan sjöar och intill Göta kanal hittar du Karlsborg. En småstad med god livskvalitet, välfungerande skolor och service och en rik natur. Vi på Fastighetsbyrån ansvarar för hela Karlsborgs kommun och vi förmedlar allt från lägenheter till villor, tomter och lantbruk. För oss är det viktigt att varje affär...

1136 omdömen om Fastighetsbyrån Karlsborg

Sedan starten hos Reco 2013

Björn G
Köpte sitt hus med hjälp av Johanna Nordstedt en del av Fastighetsbyrån Karlsborg
Mölltorp

Driven och professionell om jag sälja ett hus igen kommer jag anlita henne.

Agneta B
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Nordstedt en del av Fastighetsbyrån Karlsborg
Hönsa

Mycket proffsig och skicklig! Alltid service inriktad och på gott humör.

Linda G
Mölltorp

Vår upplevelse av Johanna är att hon är mycket professionell, trevlig, kunnig, grundlig och hjälpsam. Vi har känt oss väl omhändertagna i processen.

Johanna T
Centrum

Vi är jättenöjda med Carl-Johan som mäklare. Han är lyhörd mot alla parter och gör ett kanonjobb.

Daniel Gunnar S
Tidan

Tommy gjorde ett mycket bra jobb. Han var aktiv och skötte alla visningar föredömligt. Han kommer vara mitt förstahandsval om det blir fler fastighetsaffärer.

Daniel Gunnar S
Skrev om Tommy Hallström en del av Fastighetsbyrån Hjo

Tommy Hallström gjorde ett bra jobb med att sälja min fastighet. Rätt värdering och hittade rätt köpare efter att ha skött flera visningar på ett mycket bra sätt.

Johan L
Hörnebo

Trevlig och tydlig. Väl bemötande och hjälpsam.

Rose-Marie B
Hörnebo

Väldigt bra och trevlig karl, lätt att tala med och proffsig! Tack

Per K
På Landet

Trevlig, sympatisk och förtroendeingivande. Enkel att göra affär med.

Lydia N
På Landet

Vi är otroligt nöjda med Carl-Johan och kan varmt rekommendera honom. Genom hela processen har han varit engagerad, professionell och alltid tillgänglig när vi haft frågor. Vi har känt oss trygga från start till mål och uppskattat hans tydliga kommunikation och personliga bemötande. Stort tack Carl-Johan för ett fantastiskt arbete!

Carina Marie G
Mullsjön

Tommy är grymt bra! Kan varmt rekommendera!

Stefan C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Nordstedt en del av Fastighetsbyrån Karlsborg
Södra Skogen

Mycket trevligt bemötande och kunnig. Bra information både via telefon och vid träff. Positiv och glad. Har varit lätt att ha och göra med.

Alexander K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Nordstedt en del av Fastighetsbyrån Karlsborg
Södra Skogen

Väldigt bra mäklare! Tillgänglig och extremt lätt att ha att göra med.

Johan N
Södra Skogen

Johanna agerade snabbt på mitt behov av mäklare och har jobbat effektivt med försäljningen. Johanna har varit professionell och tillgänglig under hela affären.

Peder L
Väster

Det var mycket lätt och okomplicerat att jobba med Tommy. Som rimligt oerfaren fick jag bra och adekvat information

Martin L
Brevik

Trevlig och lätt att samarbeta med.

Jenny L
Brevik

Proffsigt och trevligt bemötande. Noggrann och tog sig tid att leta svar på alla våra frågor. Johanna rekommenderas varmt!

Daniel H
Långeruder

Väldigt bra bemött och förklarade allt på ett väldigt bra sätt

Melker H
Centrum

Lätt att ha att göra med, underlättar allt jobb och tillmötesgående till en. Framförallt när man har ett krångligt jobb som inte alltid gör det så lätt att vara på plats. Rekommenderar starkt

Fredrik A
Södra Skogen

Jag är mycket nöjd med Johanna Nordstedts arbete i samband med försäljningen av min lägenhet i Karlsborg. Hon agerade professionellt, engagerat och tydligt genom hela processen. Försäljningen gick dessutom snabbt och smidigt – lägenheten såldes redan innan visning. Jag upplevde Johanna som trygg, kunnig och rak i sin kommunikation, vilket skapade stort förtroende från start till mål. Jag kan varmt rekommendera henne till andra som söker en professionell och effektiv mäklare.

Anna Maria T
Norra Skogen

Trevlig, saklig och kunnig. Anna&Pär .

Andreas K
Undenäs

Wir sind sehr zufrieden mit der Arbeit von Tommy Hallström er ist ein sehr netter kompetenter und ehrlicher Makler dem wir gerne immer wieder unser Vertrauen schenken. Mit freundlichen Grüßen Andreas

Ebba A
Gäre

Blev väl bemött av mäklaren både innan, under och efter visningen av huset. Mäklaren hanterade alla våra frågor på ett bra sätt och förde vidare frågor som han inte hade svaret på vid visningen. Köpet av huset var mycket nytt för oss (första husköpare) men mäklaren gjorde hela processen lugn. Han var tydlig och förstående under hela köp processen.

Sara J
Fagersanna / Ransberg

Jag fick ett gott och tryggt intryck av Tommy som lyssnade och kom med lösningar. Tror att både säljarna av huset och jag som köpare är nöjda tack vare Tommy. Att det ingick en katt i husköpet va nog lite annorlunda för en mäklare 😅

Charlotta H
Forsvik

Johanna har varit lyhörd och noggrann i sitt uppdrag. Vi har blivit väl informerade om hur försäljningen går till, det har varit enkelt och välkommet att ställa frågor och det har varit lätt att komma i kontakt med dem på kontoret. När Johanna var sjukskriven under några veckor hade vi god hjälp av mäklarassistent Therese Ahlner som guidade oss framåt i processen. Vi lämnar våra bästa rekommendationer för både Johanna och Therese.

Umberto P
Svanvik

bra att göra med lättsam kunnig sosial trevig från byggden helt enkelt.....BÄST

Olov A
Fagersanna / Ransberg

Mkt trevlig, det lilla jag träffat honom, och även så kompetent.

Petter H
Fagersanna / Ransberg

Han är en seriös, lättillgänglig och mycket trevlig mäklare!

Håkan K
Forsvik

Mycket professionell, hjälpsamma och kunniga.

Anna B
Centrum

Vi har mycket att tacka Johanna för, och sättet hon både bemött oss och väglett oss så här långt har varit fantastiskt.

Frank Steinar E
Centrum

Hei. Johanna Nordstedt. Jeg er veldig takknemlig for den jobben du har gjort. Du er etter min mening en veldig dyktig mekler. Mine forventninger ble i høyeste grad innfridd. Veldig hyggelig menneske, som også kan forstå andre menneskers behov. Har erfaring med deg både med kjøp og salg av leiligheten. Mvh Frank Steinar Eines

Anna Karin P
Svanvik

Trevlig, otroligt engagerad, mycket kunnig och lätt att göra med

Marie K
Undenäs

Trevlig, snabb på sina arbetsuppgifter.

Izabella P
Undenäs

Snäll och professionell, tillgängligt .

Staffan M
Undenäs

Trevlig, korrekt, jobbar snabbt, lösningsorienterad.

Ewa H
Landsbygd Norra

Riktigt professionell från början till försäljning Har kännt oss trygga i hela processen Kan varmt rekommendera mäklare Johanna på Fastighetsbyrån i Karlsborg

Mario T
Skultorp

Tommy är väldigt trevlig, jordnära, tydlig och hjälpsam. Vi är supernöjda med hur han har skött allting och kan varmt rekommendera honom vid husförsäljningar.

Ann-Sofie L
Centrum

Johanna hade mycket bra uppfattning om hur lång tid och på vilket sätt vi skulle annonsera. Hon var mycket tillmötesgående och kunde förklara hela processen på ett korrekt och bra sätt, allt gick smidigt och förvånansvärt snabbt. Vi rekommenderar henne med varmt hjärta

Tommy L
Örlen

Oerhört bra mäklare, kunnig, empatisk framförallt. Top 5

Carl-Michael L
Örlen

Väldigt bra mäklare, duktig, lyhörd samt kompetent. Alla plus hos oss.

Mattias B
Landsbygd Norra

Mycket trevlig mäklare som var påläst om objektet

Jonas C
På Landet

Bra bemötande, ärlig och rak på sak. Proffesionellt utfört arbete vid kontakt och försäljning.

Pierre S
Centrum

En bra mix av det man vill ha från en mäklare. Hjälpsam och noggrann

Towe L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Carl-Johan Larsson en del av Fastighetsbyrån Tibro
Brittgården

Trygg och ärlig. Märks att han vet vad han pratar om.

Inger N
Landsbygd Norra

Kunnig och lätt att prata med, lätt att få tag i, ringer upp om man ringt och inte fått kontakt, lyssnar på önskemål man har och förklarar hur processen går till, man känner förtroende vilket är viktigt, en mycket trevlig person

Jenny Maria A
Hammarsjorden

Vi har känt att vi under hela processen varit i trygga händer med Tommy som mäklare.

Agneta B
Södra Skogen

Hon är bäst! Johanna är proffsig på alla sätt samtidigt som hon lyssnar in ens önskemål kan hon ge tips och råd. Jag är supernöjd på alla punkter. Nästa gång jag köper hus hoppas jag verkligen att det blir av Johanna vilket jag hoppas då jag vill tillbaka till Karlsborgs kommun så småningom.

Gun N
Centrum

Mycket trevlig, proffsig och hjälpsam

Kirsi R
Landsbygd Norra

Tydlig och rak person som jag upplevde som hjälpsam, trevlig och inte rädd för att ta i.

Anna-Carin Maria E
Landsbygd Norra

Johanna har till min belåtenhet med sin stora försäljningskompetens och lyhörd och stöttande i min sorg att sälja min fastighet snabbt och smidigt. Rekommenderar henne varmt.Nvh Anna-Carin Enarsson