Peter Järvelid

Peter Järvelid

Peter Järvelid är mäklare på Fastighetsbyrån Kävlinge

Peter Järvelid har varit registrerad mäklare sedan 2018-10. Peter Järvelid har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-01 och har fått 151 omdömen med ett betyg på 4.9. Peter Järvelid har haft 24 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

151 omdömen om Peter Järvelid

Sedan starten hos Reco 2019
Margareta M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Peter Järvelid en del av Fastighetsbyrån Kävlinge
Kävlinge Tätort

Peter har från första kontakt varit tillmötesgående och tjänstvillig, engagerad och kunnig kring alla frågor som har rört olika moment vid förberedelse av försäljningen. Under processens gång har jag fått kontinuerlig information och nu när försäljningen inom kort ska avslutas känns det tryggt och bekvämt med Peter vid rodret. Således mycket nöjd kund.

Johanna J
Sålde sitt hus med hjälp av Peter Järvelid en del av Fastighetsbyrån Kävlinge
Kävlinge Tätort

Vi är väldigt nöjda en trevligt bra och engagerad mäklare!

Wilma B
Kävlinge Tätort

Fått superbra hjälp genom hela processen!

Brian J
Sålde sitt hus med hjälp av Peter Järvelid en del av Fastighetsbyrån Kävlinge
Kävlinge Tätort

Varm, trovärdig och engagerad fastighetsmäklare! Håller bra kontakt och håller en uppdaterad, lyssnar och förstår vårt behov. Mycket bra!

Jimmy L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Peter Järvelid en del av Fastighetsbyrån Kävlinge

Mycket trevligt bemötande och en väldigt bra förståelse för våra önskemål och behov, utmärkt!

Kajsa B
Kävlinge Tätort

Mycket sympatisk och inkännande, har svar på (nästan) alla frågor, återkopplar snabbt och agerar alltid professionellt. Rekommenderas varmt!

Pernilla B
Köpte sitt hus med hjälp av Peter Järvelid en del av Fastighetsbyrån Kävlinge
Kävlinge Tätort

Fint bemötande som vanligt, bra på återkoppling och noggrann med att hålla oss uppdaterade i processen. Trevligt möte vid kontraktskrivning, bra och noggrann genomgång av kontrakt. Rekommenderar!

Sara H
Kävlinge Tätort

Mycket bra och är supernöjd hur Peter har tagit väl hand om detta uppdrag med min lägenhet

Jimmy Kornelije G
Kävlinge Tätort

Väldigt bra och professionellt bemötande

Oskar J
Kävlinge Tätort

Mycket hjälpsam och trevlig. Skött processen mycket snyggt och varit tydlig och förklarat.