Bra bemöttande. Jag rekommenderar
Nastasia Mantere
Nastasia Mantere är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsängen
.Nastasia Mantere har varit registrerad mäklare sedan 2024-08. Nastasia Mantere har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-01 och har fått 54 omdömen med ett betyg på 4.9. Nastasia Mantere har haft 49 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2025-09 - 2026-08
54 omdömen om Nastasia Mantere
Trevligt bemötande och froffsig. Inget att klaga på. Svarar snabbt och bra återkoppling.
Nastasia är kompetent person i sitt yrke. Vi önskar att fortsätta jobba med henne.
Trevlig och erfaren når henne
Så otroligt nöjd med Nastasia som mäklare! Hon har varit fantastisk genom hela försäljningen, engagerad, hjälpsam, professionell och alltid väldigt trevlig! Jag har verkligen uppskattat att hon varit så lätt att få tag på, tagit sig tid att svara på mina frågor och hela tiden fått mig att känna mig trygg. Hon har verkligen gjort det lilla extra och jag är så glad att det var just hon som hjälpte mig med försäljningen. Jag skulle absolut välja henne igen! ❤️
Jag blev bemött på ett mycket professionellt, vänligt och engagerat sätt. Mäklaren var alltid tillgänglig, tydlig i sin kommunikation och tog sig tid att svara på mina frågor under hela köpprocessen. Jag förväntade mig en smidig och trygg köpprocess med tydlig information och god kommunikation. Mäklaren levde väl upp till mina förväntningar genom att vara hjälpsam, återkoppla snabbt och guida mig genom varje steg på ett lugnt och professionellt sätt. Jag är mycket nöjd med mäklarens arbete. Hela processen kändes välorganiserad...
Gott bemötande och engagemang från början till slut! Snabb och tydlig information och hade jag frågor så fick jag svar omgående. Väldigt nöjd!
För mig som förstagångsköpare tycker jag Nastasia har varit väldigt informativ och tydlig vilket jag uppskattar + att hon alltid har funnits tillgänglig med snabbt svar på frågor.
Snabb med att återkoppla med info, bra mäklare 🕺🏻
Väldigt trevligt tillgängligt tack för att du hjälpte oss med vår lgh. Rekommenderar dig sjävklart ❤️