Fungerade bra, kunnig, ringde tillbaka vid påringning
David Johansson
David Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån Laxå
.David Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2022-07. David Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-11 och har fått 285 omdömen med ett betyg på 4.6. David Johansson har haft 81 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
285 omdömen om David Johansson
Trevlig och bra återkoppling Informativ
Trevlig tydlig ha svar på allt man behöver veta mycket nöjd
Mycket hjälpsam å trevlig lätt att få tag på om man undrar något
Professionell hantering av försäljningen, god kommunikation genom hela processen och alltid en trevlig ton. Kanonbra!
Vi fick ett mycket bra bemötande: lugnt, sakligt och professionellt. Vi förväntade oss tydlig information om de olika stegen i försäljningsprocessen samt ärliga och rimliga strategier, vilket vi fick. David var hjälpsam genom hela processen, gav snabb och tydlig återkoppling och gjorde så att det kändes tryggt och stabilt. Vi är mycket nöjda.
Bra bemötande och väldigt trevlig, huset såldes snabbt och smidigt.
Mycket bra och tydligt , mycket trevlig och intresserad
David hade inte riktigt helt koll på grundläggande frågor kring fastigheten på visningsdagen, så som byggår eller när vissa renoveringar gjorts. Men väldigt trevlig och tillmötesgående. Lätt att få kontakt med och framförde bud och motbud smidigt. Vid kontraktskrivning var David väldigt proffesionell, lugn och tydlig. Uppskattas starkt av en förstagångsköpare. Jag uppfattade honom som genuin och trevlig genom hela processen!
Vi har varit väldigt nöjda med allt!!