Emilie Wireby

Emilie Wireby

Emilie Wireby är mäklare på Fastighetsbyrån Luleå

Emilie Wireby har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Emilie Wireby har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-09 och har fått 262 omdömen med ett betyg på 4.8. Emilie Wireby har haft 71 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 89% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

262 omdömen om Emilie Wireby

Sedan starten hos Reco 2019
Malin Kristina V
Alvik/långnäs

Kunnig, trevlig, hjälpsam. Kände mig så trygg med henne under hela min husförsäljning.

Maximilian E
Köpte sitt hus med hjälp av Emilie Wireby en del av Fastighetsbyrån Luleå
Alvik/långnäs

Väldigt trygg och lugn! Bra svar på frågor och kollar upp det hon inte har svar på direkt.

Anna Maria F
Södra Sunderbyn

Upplever Emelie som professionell och lyhörd samt lätt att prata med och tillmötesgående. Hon är kunnig och noggrann. Kan varmt rekommendera henne.

Linn A
Skrev om Emilie Wireby en del av Fastighetsbyrån Luleå

Emilie har varit en klippa genom hela försäljningsprocessen. Jag har upplevt henne som både professionell och lyhörd för min situation, och hon har hela tiden visat ett genuint engagemang i att hitta den bästa möjliga vägen framåt för mig. Hon har varit lätt att nå, tydlig i sin kommunikation och alltid hållit det hon lovat. Jag kommer definitivt att anlita henne igen vid framtida försäljningar och rekommenderar henne varmt till alla i min närhet.

Jochen R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emilie Wireby en del av Fastighetsbyrån Luleå
Centrum/Varvet

Trevlig och kunnigt,matchade tiderna perfekt och hjälpsam

Robin B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emilie Wireby en del av Fastighetsbyrån Luleå
Lövskatan

Supertrevlig, löste en väldigt snabb och smidig affär för oss

Emilia P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emilie Wireby en del av Fastighetsbyrån Luleå
Bergnäset

Jättenöjd med Emelies hjälp i samband med försäljningen av min bostadsrätt. Kommer utan tvekan att anlita henne vid ev kommande uppdrag.

Kristofer L
Kyrkbyn/Gammelstad

Hon tog på sig uppdraget med stor entusiasm. Full sakkoll på objektet och liknande i området. Ordnade med saker som vi inte hade tid att ordna med i samband med visning, och i och med att mäklaren hade nyckeln. Vilket löstes sig mycket smidigt. Hade full förståelse för vilket pris vi ville sälja till. Vilket gjorde att vi även fick medhåll från Emilie att i detta läge är det bra att fortsätta avvakta tills rätt bud inkommer. Vilket tillslut gjorde. Mycket bra intryck av Emilies insats, helt klart värt att anlitas för denna typ av fastighetsaffär

Jeanette Gunilla F
Alvik/Långnäs

Så trevligt o god människa, kan sitt jobb

Anna B
Köpte sitt hus med hjälp av Emilie Wireby en del av Fastighetsbyrån Luleå
Björkskatan

Jag är jättenöjd med Emilie som min mäklare under mitt husköp. Hon är professionell, engagerad, empatisk och närvarande. Jag kan varmt rekommendera henne.