Mycket proffisionell och transparent under hela processen 🥇
Åsa Larsson
Åsa Larsson är mäklare på Fastighetsbyrån Lysekil
.Åsa Larsson har varit registrerad mäklare sedan 2012-10. Åsa Larsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-10 och har fått 505 omdömen med ett betyg på 4.8. Åsa Larsson har haft 30 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
505 omdömen om Åsa Larsson
Åsa gav ett proffsigt bemötande och återkopplade snabbt när man sökte henne.
Bra bemötande med service och insats enligt vårt behov. Ett godkänt slutresultat!
Vänlig, förstående, omtänksam, och detta mycket beroende på hennes proffsiga framtoning och lättsamma sätt. Snabb att svara och alltid välkomnande, mao perfekt!
Mycket trevligt person, uppdaterade statusen runt försäljningen väldigt snabbt och svarade snabbt på frågor.
Att sälja mitt hus har känts tryggt och smidigt tack vare Åsa och hennes kollegor på Fastighetsbyrå. Från första stund blev jag bemött med värme, omtanke och ett genuint engagemang. Hon har varit lyhörd, alltid tillgänglig och gett mig det stöd och råd jag behövt genom hela processen. Ett stort tack även till hennes kollegor som bidragit med samma vänliga bemötande och professionella stöd. Jag är verkligen tacksam för allt ni gjort och kan varmt rekommendera er till alla som går i säljtankar.
Duktig mæklare. Vænligt bemøtande. Raskt svar på sms. Utmærkt service.
Hon var mäklare både när jag köpte o sålde huset. Kanonbra o allt funkade perfekt Högsta betyg till Åsa 🤗
Engagerad och tillgänglig genom hela processen. Fungerade mycket bra.
På den extra visningen som vi fick med Åsa var hon bra på att svara på frågor och att ta fram svar via säljare på de frågor som endast de kunde svara på. Dock tyckte jag inte att Åsa nappade på våra signaler som visade på vårt intresse. Om det var jag som var säljare hade jag önskat ett mer "säljande" och engagerat förfarande från min mäklare, när man nu har en spekulant på plats. Också det faktum att när vi som enda bud givare lägger ett lägre bud än utgångspris, väljer att se det som "för lågt" istället för början på...