Duktig och kunnig mäklare som verkat i Lysekils området länge och kan marknaden.
Jörgen Hammargren
Jörgen Hammargren är mäklare på Fastighetsbyrån Lysekil
.Jörgen Hammargren har varit registrerad mäklare sedan 2017-02. Jörgen Hammargren har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-10 och har fått 240 omdömen med ett betyg på 4.9. Jörgen Hammargren har haft 22 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
240 omdömen om Jörgen Hammargren
Mycket kompetent och servisminder den bästa och rekommenderade mäklaren
Vi är supernöjda med Jörgen. Han har varit professionell, lyhörd och engagerad genom hela processen. Kände oss trygga från visning till kontrakt. Rekommenderas varmt!
Vänlig, tillmötesgående, hjälpsam. Förväntningarna var höga, att få ett så bra pris som möjligt för huset, att få hjälp med det praktiska när det gäller papper som skulle fyllas i och uppsägning av avgifter för el och vatten t.ex. Jörgen har uppfyllt alla våra förväntningar och mer därtill. Vi kunde inte ha fått en mer hjälpsam och duktig mäklare. Supernöjda!
Bra genom hela kontakten från start till mål
Proffsig o Korrekt hjälpsam hela vägen
lugn och saklig väl påläst.man känner att man kan lita på honom. det finns bara positiva saker att säga.skulle varmt rekomendera honom.
Meget hyggelig og proffesjonell. Dyktig til å følge opp mine frågor og veldig hjempsom. Meget tillitsfull.
Jörgen er imøtekommende, rolig og skaper tillit. Han svarer på henvendelse og er tydelig. Han beskriver fremdrift og gir trygghet. Jörgen kjenner området godt og har råd hvis vi har spørsmål til håndverkere, kommune, lover og regler. En profesjonell mäklare som vi anbefaler!
Av Jörgen fick vi ett mycket bra, trevligt och personligt bemötande. Förtroendegivande och grundligt arbete genom hela vår husförsäljning. Tack till Jörgen och trevlig personal. Med vänliga hälsningar Johan o Margareta