Bra bemötande Kontakt hela vägen även utanför kontorstid Tillmötesgående o tillgänglig vid behov o regelbundet uppdaterad
Alexandra von Zweigbergk
Alexandra von Zweigbergk är mäklare på Fastighetsbyrån Mariestad
.Alexandra von Zweigbergk har varit registrerad mäklare sedan 2012-05. Alexandra von Zweigbergk har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 101 omdömen med ett betyg på 4.8. Alexandra von Zweigbergk har haft 44 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
101 omdömen om Alexandra von Zweigbergk
Bra information, bra återkoppling när det behövdes och fick genom en lite trög affär
Det har varit fantastiskt å jobba med Alexandra kommer varmt rekommenderar henne till andra som ska sälja.
Alexandra har utfört sin uppgift med en positiv attityd mot oss, och hjälpte till med det som behövdes med ett gott humör och kunskap om husförsäljningen som gagnade oss i affären.
En mycket trevlig mäklare o person o duktig på sitt område, kan rekommendera henne till andra
Hon har varit jättebra. Vi kunde inte ha fått någon bättre.
Alexandra tog hänsyn till att det var vårat första husköp och upplevdes aldrig att göra saker för krångliga eller var undvikande. Alexandra var tydlig genom hela processen och affären gick snabbt när alla parter var överrens.
Funkar bra tillsammans med både kund och säljare
Mycket trevlig och lättsam person, har varit ett nöje att sälja vårt hus med Alexandras hjälp! Skulle varmt rekommendera andra att anlita henne, inget krångel och mkt bra återkoppling!
Alexandra är en av de bättre mäklarna i Mariestad. Hon tar sig tid, är mycket kunnig och professionell och vad jag anser är det jag uppskattar mest är att hon svarar alltid när man hör av sig, till skillnad från många andra mäklare. Riktigt bra! Rekommenderar Alexandra starkt.