Andreas Bromfalk

Andreas Bromfalk

Andreas Bromfalk är mäklare på Fastighetsbyrån Mariestad

Andreas Bromfalk har varit registrerad mäklare sedan 2011-03. Andreas Bromfalk har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-12 och har fått 71 omdömen med ett betyg på 4.7. Andreas Bromfalk har haft 33 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

71 omdömen om Andreas Bromfalk

Sedan starten hos Reco 2021
Veronica S
Sålde sitt hus med hjälp av Andreas Bromfalk en del av Fastighetsbyrån Mariestad
Högelid

Vi har haft en positiv upplevelse från början. Det har hänt saker fort när vi behövt det. Andreas har varit tillgänglig och väglett oss genom processen. Det har känts bra.

Jimmy H
Madlyckan

En formidabel företrädare för såväl Fastighetsbyrån såsom mäklarsamfundet i stort! Kunnig och påläst samt att han verkligen tog sig tid för att bemöta alla frågor och funderingar jag hade. Jag upplevde honom ärlig, professionell med ett ytterst genuint bemötande.

Malin B
Köpte sitt hus med hjälp av Andreas Bromfalk en del av Fastighetsbyrån Mariestad
Gärdet

Trevlig, proffsig, tillgänglig och ärlig för att sammanfatta vår uppfattning om Andreas.

Anders H
Brommösund

Vi är nöjda från start till mål med köpet

Veronica S
Snuggen

Professionell, enkel att få tag i, lyssnar och har en hög service-nivå

Else-Britt A
Nyestan

Andreas Bromfalk har varit en bra mäklare Tydlig och förklarat det jag inte vetat och förstått och skött försäljningen av fastigheten klanderfritt

Tony A
Sjölyckan

Bra bemötande och god uppfattning kring våra behov och önskemål gällande fastighetsköp och försäljning.

Åsa E
Hasslerör

Ett proffsigt bemötande från början till slut. I

Jonas E
Hasslerör

Proffsigt från början till slut! Det märktes att han visste vad han gjorde. Har inget negativt alls att säga.

Maria A
Tidavad

Genuin, trevlig,tillmötesgående och kan sin sak,hjälper till där det behövs.