En ung men väldigt kompetent mäklare som levererade över förväntan. Proffsig, engagerad och lätt att samarbeta med.
Rebecca Holmberg
Rebecca Holmberg är mäklare på Fastighetsbyrån Mariestad
.Rebecca Holmberg har varit registrerad mäklare sedan 2022-05. Rebecca Holmberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-07 och har fått 88 omdömen med ett betyg på 4.8. Rebecca Holmberg har haft 30 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 83% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
88 omdömen om Rebecca Holmberg
En engagerad,lättillgänglig,glad,trevlig person. En Mäklare med fart i,men med ett lugn som ger trygghet. Driven,professionell. Känns som hon har koll på läget ,med fötterna på jorden.
"Vi är mycket nöjda med vår upplevelse. Mäklaren hade ett trevligt och professionellt bemötande från start till mål. Kommunikationen var alltid saklig, tydlig och förtroendeingivande, vilket gjorde att hela processen kändes trygg och smidig. Jag kan varmt rekommendera denna mäklare."
Mycket trevlig och hjälpsam. Rekommenderar.
Kunnskapsrik, dyktig, arbeidsom, hyggelig, jeg har bare godt å si om Rebecca.
Rebecca Holmberg är en mycket trevlig, och hjälpsam mäklare, med stort tålamod, som gör sitt bästa för att alla parter skall vara nöjda, och för att allt skall bli så smidigt hanterat som möjligt. Jag som köpare känner mig trygg med henne !
En mycket kunnig mäklare. Engagerad i sitt arbete.jag blev mycket bra bemött under försäljningens gång. Eftersom jag under de senaste två åren även sålt en annan fastighet kan jag som jämförelse säga att jag är mycket nöjd med Rebeckas insats i försäljningen.
Rebecca hade stort tålamod mig som en vacklande husspekulant i ett område jag inte är så bekant med. Det var ingen stress utan saker kunde gå lagom lugnt. Jag fick gott förtroende för hennes yrkeskompetens.
Jag är jättenöjd med Rebecca. Ställde upp på semestern så affären blev färdig. Rekommenderar starkt Rebecca!
We think she is very friendly, professional and helpfull. .