Rebecca Holmberg

Rebecca Holmberg

Rebecca Holmberg är mäklare på Fastighetsbyrån Mariestad

Rebecca Holmberg har varit registrerad mäklare sedan 2022-05. Rebecca Holmberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-07 och har fått 117 omdömen med ett betyg på 4.8. Rebecca Holmberg har haft 41 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 80% av sina kunder efter omdömen.

2025-09 - 2026-08

117 omdömen om Rebecca Holmberg

Sedan starten hos Reco 2022
Ludvig E
Köpte sitt hus med hjälp av Rebecca Holmberg en del av Fastighetsbyrån Mariestad
Hova Tätort

Ärlig. Lätt att kontakta. Trevlig. Allt gick smidigt

Jeanette K
Sålde sitt hus med hjälp av Rebecca Holmberg en del av Fastighetsbyrån Mariestad
Hova Tätort

Mycket trevlig och tillmötesgående fastighetsmäklare. Lyhörd för vad som behövs göras och hjälper till på alla sätt hon kan... Rekomenderas varmt

Emma O
Lyrestad

Extremely helpful, explained everything clearly, always contactable and always happy.

Yngve M
Otterbäcken

Positiv! Korrekt och snabb. Tillmötesgående.

Siv K
Otterbäcken

Rebecca har hjälpt oss genom säljprocessen på ett föredömligt sätt Från första mötet när hon gav oss bra tips inför fotografering och visning fram till kontraktskrivningen Hon har varit lyhörd för våra önskemål i alla lägen Vi är mycket nöjda

Tomas F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rebecca Holmberg en del av Fastighetsbyrån Mariestad
Gullspång Tätort

Trevligt och proffsigt bemötande. Snabbt och effektivt agerande. Lättsam personlighet.

Sara M
Gullspångs Landsbygd

Mäklaren har varit tillgänglig, gett ett professionellt och trevligt bemötande samt visat stor kunskap genom hela processen.

Sofia N
Delebäck

Vi fick ett positivt och proffsigt intryck av Rebecca. Vi upplevde att hennes kunskap om området gynnade vår försäljning.

Patrik H
Delebäck

Tillgänglig, trevlig, energisk och kunnig så det räcker.

Evert L
Hova Landsbygd

Bästa, Rebecca. Som är trevlig! Omtänksam och engagerad, som vid våran försäljning av Gården.