Victoria har ett lugnt och bra bemötande. Återkopplade snabbt hjälpsam och kunnig. Bra kontraktsskrivning. Kan varmt rekommendera henne.
Victoria Ericsson
Victoria Ericsson är mäklare på Fastighetsbyrån Mariestad
.Victoria Ericsson har varit registrerad mäklare sedan 2018-04. Victoria Ericsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-01 och har fått 72 omdömen med ett betyg på 4.8. Victoria Ericsson har haft 51 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
72 omdömen om Victoria Ericsson
Även om marknaden var trög vid tiden för försäljningen så visade mäklaren Viktoria engagemang och var till stor hjälp med de praktiska detaljerna. Mötet då dokumenten skulle skrivas under var effektivt och trevligt. Bemötandet var proffsigt och vi är mycket nöjda.
Jag blev vänligt bemött och Victoria var toppen på alla sätt och vis. Har absolut inget att klaga på
Fantastiskt bra mäklare, löste allt exceptionellt. Inget att oroa sig för. Rekommenderar!
Hjälpsam och engagerad mäklare.
Mycket professionell och trevlig i sitt bemötande. Klargjorde alla stegen och hade bra kommunikation genom hela protesen. Kände sig trygg och trots utmanande marknad blev affären till det jag önskat.
Bra mäklare. Lätt att kommunicera med. Tydlig med information.
Allt har fungerat jättebra och smidigt
Bra och proffsig och lyssnade på våra tankar angående försäljning. Mycket tacksamma för det goda samarbetet. Varmt rekommendera till andra.
Bra, trevlig och kunnig mäklare.