Vi blev väldigt trevligt bemött av Jenny. Hon var snabb med att kolla upp mått på garaget och återkom såfort hon visste. Detta är det första husköpet jag är med om men hon har varit väldigt bra och förklarat bra när jag frågat om grejer.
Jenny Brandt Waldau
Jenny Brandt Waldau är mäklare på Fastighetsbyrån Mjölby
.Jenny Brandt Waldau har varit registrerad mäklare sedan 2022-10. Jenny Brandt Waldau har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-04 och har fått 17 omdömen med ett betyg på 4.8. Jenny Brandt Waldau har haft 15 försäljningar sen 2023-03 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2023-03 - 2023-08
17 omdömen om Jenny Brandt Waldau
Trevlig, svarar snabbt på frågor. Försöker vara närvarande i sinnet även om hon har mycket runt om kring sig.
Jag blev välkomnande bemött av en trevlig och jordnära mäklare. Hon fixade en extra visning snabbt, och det uppskattade jag mycket.
Är supernöjd med Jenny. Alltid vänlig och tillmötesgående på alla sätt och vis.Alltid svarat snabbt vid alla våra tel.kontakter,sms och Mail. Bäst Mvh Lena
Bra koll på fastigheten hon sålt och svarat bra på de frågor vi hade. Väl förberedd vid mötet med Säljaren när vi skrev på för huset.
En fantastisk mäklare som hjälpt oss genom hela processen med att sälja. Lugn och tydlig och strävar efter nöjda kunder. Jag rekommenderar Jenny varmt!
Jättebra bemötande och service för en som va förstagångsköpare och inte hade jätte bra koll på saker och ting och fanns alltid tillgänglig.
Trevlig och kunnig mäklare som vi kände oss trygga med.
Jag var mycket bra bemött från Jenny Brandt Waldau
Hon är trygg och stödjande. Finns tillgänglig hela tiden vid frågor. Trevlig och ett otroligt bemötande. Helt fantastiskt!