Robert Thunér

Robert Thunér

Robert Thunér är mäklare på Fastighetsbyrån Mjölby

Robert Thunér har varit registrerad mäklare sedan 2011-05. Robert Thunér har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-04 och har fått 293 omdömen med ett betyg på 4.8. Robert Thunér har haft 41 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

293 omdömen om Robert Thunér

Sedan starten hos Reco 2014
Lisa Ö
Mantorp

Har både sålt o köpt fastigheter av Robert. Han inger ett genuint o tryggt intryck som mäklare. Är kunnig och påläst. Rekommenderar Robert som mäklare .

Gun L
Centrala Ödeshög

Robert Thunér är en mycket duktig mäklare. Han är lugn, klok och mycket erfaren mäklare. Första mötet med honom blev mycket bra, han kom hem till oss och pratade lugnt och sansat hur affären skulle gå till. Vi har ingen erfarenhet av mäklararbeten. Litade på honom direkt ! Dessutom gick affären snabbt och det gillade vi. Innebär att även han gjorde ett bra arbete för oss. Vår erfarenhet av Robert Thunér är bara positiv.....

Tomas F
Köpte sitt hus med hjälp av Robert Thunér en del av Fastighetsbyrån Mjölby
Centrala Ödeshög

Our impression of Robert is that he is professional, knowledgeable, polite, honest, and thorough. We have met him at several viewings where he has been well prepared and welcoming. Robert kept us informed during the bidding process and asked questions to make sure we understood the process and what we needed to buy the property, which gave us a sense of security and comfort. He even stayed in contact with us during his vacation. He answers all of our questions clearly and we do ask him questions. We wish he had enough...

Leif B
Centrala Ödeshög

Professionell på ett positivt sätt. Lätt att samarbeta med. Trevlig som person.

Carina Gudrun Vilhelmina E
Heda

Trevligt bemötande och lyckades med att få till många visningar

Sven Tommy J
Centrala Ödeshög

Lugn och sansad , bra stöd när man har frågor och funderingar.

Fredrik B
Sålde sitt hus med hjälp av Robert Thunér en del av Fastighetsbyrån Mjölby

Han har ett sätt som jag anser går hem hos många Lugn, kunnig upplevs som seriös

Birger P
Centrala Ödeshög

Intresserad av att hjälpa till med att sälja min fastighet. Lätt att få tag i honom om man ville få svar på frågor.

Richard J
Köpte sitt hus med hjälp av Robert Thunér en del av Fastighetsbyrån Mjölby
Centrala Ödeshög

Professionell, engagerad och inlyssnande.

Jenny S
Centrala Ödeshög

Robert är en väldigt engagerad mäklare, han gjorde ett väldigt bra jobb med vår försäljning. Vi är nöjda med hans jobb och rekommenderar andra att anlita han som sin mäklare.