Han är bra, fixar det som ska fixas😊
Fastighetsbyrån Mjölby
Vill du köpa eller sälja en fastighet i Mjölby eller Boxholms kommun? Då har du kommit rätt! Vi på Fastighetsbyrån har funnits i Mjölby i runt 40 år och vi har verkligen lärt oss hur marknaden och människorna här fungerar genom årens lopp. Vårt stabila kontaktnät i kombination med vårt affärsmässiga och engagerade arbetssätt...
701 omdömen om Fastighetsbyrån Mjölby
Sedan starten hos Reco 2013
Tillmötesgående, tydlig och lösningsorienterad.
Marcus har agerat lugnt, tydligt och bra.
Kunnig informativ kunde svara på de frågor vi hade. Tillgänglig och väldigt trevlig
Vi blev väldigt trevligt bemött av Jenny. Hon var snabb med att kolla upp mått på garaget och återkom såfort hon visste. Detta är det första husköpet jag är med om men hon har varit väldigt bra och förklarat bra när jag frågat om grejer.
Blivit bra bemött och fått hjälp med alla frågetecken och funderingar. Tydlig och hjälpsam och det har Marcus levt upp till!
Robert var mycket trevlig och svarade på de frågor vi ville ha svar på. Han redogjorde och informerade oss vad köpekontraktet innebar när vi skrev kontrakt. Magnus
Trevlig, proffsig och personlig.
Bra trevlig och ärlig. Har träffat en del mäklare och Johan är klart bäst, ärligaste av de alla
Vi har känt oss trygga o fått en lugn positiv, konkret vägledning av Robert genom hela husförsäljningen. Ulla o Kenneth .
Bra bemötande och hjälpte till med allt. Förklarade tydligt allting.
Har haft en bra dialog med Marcus under hela försäljningsprocesen. Marcus har varit tydlig hur en försäljning går till både före, under och efter. Kan rekommendera Marcus Spetz till fullo till andra säljare.
Sakkunnig, professionell och ingav förtroende, toppen helt enkelt !
Trevlig, svarar snabbt på frågor. Försöker vara närvarande i sinnet även om hon har mycket runt om kring sig.
Mycket vänligt och bra bemötande. Han gav väldigt bra information om allt och vi fick utan problem svar om vi hade några frågor och funderingar vilket gjorde att försäljningen kändes trygg.
Jag är mycket nöjd med bemötandet från mäklaren som jag uppfattar som professionell, kunnig och seriös. Dessutom är han väldigt trevlig! Kan varmt rekommendera Johan som mäklare.
Jag blev välkomnande bemött av en trevlig och jordnära mäklare. Hon fixade en extra visning snabbt, och det uppskattade jag mycket.
Bra bemötande och alltid trevlig och proffsig. Snabb återkoppling och tillmötesgående. Skulle absolut rekommendera denna mäklare.
Lugn och uthållig Kommunikativ Proffsig
Väldigt trevligt, proffetionllt bemötande, alldeles utmärkt, positiv upplevelse.
Är supernöjd med Jenny. Alltid vänlig och tillmötesgående på alla sätt och vis.Alltid svarat snabbt vid alla våra tel.kontakter,sms och Mail. Bäst Mvh Lena
Väldigt noggrann och fin hantering av vår försäljning. Robert är väldigt tillmötesgående och skicklig.
Bra koll på fastigheten hon sålt och svarat bra på de frågor vi hade. Väl förberedd vid mötet med Säljaren när vi skrev på för huset.
Vi är glada att vi valde Robert som vår mäklare. Proffesionellt och smidigt från början till slut. Rekommenderas varmt.
Jag har blivit mycket bra bemött av Robert han har hela tiden hållit mig underrättad vad som händer jag kan verkligen rekommendera honom.
En fantastisk mäklare som hjälpt oss genom hela processen med att sälja. Lugn och tydlig och strävar efter nöjda kunder. Jag rekommenderar Jenny varmt!
Jättebra bemötande och service för en som va förstagångsköpare och inte hade jätte bra koll på saker och ting och fanns alltid tillgänglig.
Trevlig och kunnig mäklare som vi kände oss trygga med.
För tidigt att tycka till om.Affären nyligen klar och avslutas,när jag lämnar huset.Rent spontant så har säljare ibland visat andra sidor när man väl fått klart affären.För mig har Marcus sedan tidigare visat ett stort förtroendekapital och därför valde jag honom.Har än så länge inga andra negativa minnen.Med tanke på det ekonomiska läget både globalt och lokalt,är jag nöjd med reslutatet,även om man hade önskat mer betalt för huset.
Jag var mycket bra bemött från Jenny Brandt Waldau
Hon är trygg och stödjande. Finns tillgänglig hela tiden vid frågor. Trevlig och ett otroligt bemötande. Helt fantastiskt!
Mycket trevlig och engagerad , kontaktar oss så fort det är något . Vi tycker att han är mycket bra.
Jenny skötte affären utmärkt, hon var lätt att få tag på och dessutom väldigt trevlig!
Upplevde Johan som mycket tillmötesgående och trevlig.Ställde villigt upp på oplanerade visningar.,vilket vi uppskattade.Så stort Tack till Johan för hans tjänster.
Väldigt bra och tydlig människa.
Har inget att klaga på. Han har skött sin roll som jag förväntar mig av en mäklare. Trevlig, hört av sig, varit behjälplig.
Johan var mycket hjälpsam från början; med visningen, budgivning och kontrakt underskrivning.
Mycket tillmötesgående, hjälpsam och professionell.
Bara bra, trevlig , ärlig och seriös!
Förstående och måldriven mäklare. Gjorde säljprocessen tydlig och uppdaterade med information hela tiden. Erfaren och lätt att diskutera med.
Mycket glad och trevlig, man får en bra personlig upplevelse med honom.
Trevligt bemötande och alltid tillgänglig för frågor och med snabb återkoppling. Hela ”processen” har känts trygg och smidig. Har uppfyllt alla förväntningar! Med råge! Rekommenderas varmt!
Jenny är noggrann, trevlig och tillmötesgående.
Jenny är en mycket engagerad mäklare med ett stort intresse av oss som kunders önskemål och besitter en stor förmåga att tänka kreativt, positivt och få allt att rulla på som en dans! Vi är så himla nöjda med hennes jobb. Mvh.Victor och Therese
Smidigt och bra....................................................................
Allt funkade proffsigt och smidigt.
Trevligt och professionellt bemötande.
Bra på alla sätt, vi fick svar på alla våra frågor
Mycket lyhörd och duktig mäklare som gör sitt bästa tills du blir nöjd.
Jenny har haft ett jättetrevligt och bra bemötande. Hon har varit bra att ha en dialog med och gett svar på alla frågor som vi har haft.