Marcus Spetz

Marcus Spetz

Marcus Spetz är mäklare på Fastighetsbyrån Mjölby

Marcus Spetz har varit registrerad mäklare sedan 1999-12. Marcus Spetz har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-10 och har fått 195 omdömen med ett betyg på 4.7. Marcus Spetz har haft 35 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 89% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

195 omdömen om Marcus Spetz

Sedan starten hos Reco 2015
Sebastian W
Väderstad

Marcus Spetz har varit helt fenomenal! Förstående & extremt hjälpsam! Svarar mycket snabbt på SMS & samtal. 5av5 helt klart

Sara S
Väderstad

Marcus har varit toppen under hela vår process i köp av huset. Han har varit tydlig och förklarat på ett bra sätt och varit snabb vid frågor. Toppen!

Jan D
Köpte sitt hus med hjälp av Marcus Spetz en del av Fastighetsbyrån Mjölby

Marcus är en väldigt korrekt mäklare som tar vara på köpare och säljare

Kurt S
Köpte sitt hus med hjälp av Marcus Spetz en del av Fastighetsbyrån Mjölby

Finns inget att gnälla på överhuvudtaget, riktigt bra mäklare 😊

Jonathan A
Köpte sitt hus med hjälp av Marcus Spetz en del av Fastighetsbyrån Mjölby

- Tog sig tid att förklara varje steg i kontraktskrivning. - Trevligt bemötande. - Har haft god kontakt med oss från visning till kontraktsskrivningen. Jag kan starkt rekommendera Marcus vid kommande försäljning/köp av bostad.

Bengt C
Sålde sitt hus med hjälp av Marcus Spetz en del av Fastighetsbyrån Mjölby

Marcus är lugn, saklig, informativ och mycket kundorienterad. Inlyssnande men samtidigt ärligt rådgivande gällande aktuellt objekt.

Inger H
Sålde sitt hus med hjälp av Marcus Spetz en del av Fastighetsbyrån Mjölby

Marcus är en mycket bra mäklare. Alltid nåbar per telefon eller Mail. Ger tips och råd inför färsäljning. Kan rekommendera Marcus som mäklare. Med vänlig hälsning Inger.😊

Alexander Ö
Sålde sitt hus med hjälp av Marcus Spetz en del av Fastighetsbyrån Mjölby

Marcus har varit mkt trevlig och professionell under processen. Han har varit tillgänglig och återkommit snabbt om han inte har kunnat svara.

Björn C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marcus Spetz en del av Fastighetsbyrån Mjölby

Trevligt bemött av mäklaren som ingav ett gott förtroende, utgav rimliga förväntningar till objektet som delvis infriades, delvis överraskade positivt men också inte infriades. Marcus var alltid tillgänglig, informerade återkommande om läget, och lyssnade på mina förslag och ideér. En bra känsla av samarbetet.

Kristina E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marcus Spetz en del av Fastighetsbyrån Mjölby

Allt har fungerat mycket bra, bemötande, fått svar på mina frågor och lätt att nå