Robert Thunér

Robert Thunér

Robert Thunér är mäklare på Fastighetsbyrån Mjölby

Robert Thunér har varit registrerad mäklare sedan 2011-05. Robert Thunér har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-04 och har fått 254 omdömen med ett betyg på 4.8. Robert Thunér har haft 32 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-12 - 2023-11

254 omdömen om Robert Thunér

Sedan starten hos Reco 2014
Inga P
Östra

Ett väldigt trevligt och fint bemötande. Mycket bra information och hjälp med det som behövs vid en försäljning. Ger högsta betyg och kan varmt rekommendera Robert Thune'r

Bolbulsha G
Dalen

Han är väldigt duktig och kunnig

Mikael A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Robert Thunér en del av Fastighetsbyrån Mjölby
Centrala Mjölby

Trevligt bemötande och påläst på objekt som säljs och köps. Varit på många visningar som Robert haft och blir alltid väl omhändertagen. Samma vid försäljning, förslagsorienterad och öppen för kundens önskemål. Jag är helnöjd med resultatet som Robert åstadkommit. Mvh Mikael

Peter B
Sålde sitt hus med hjälp av Robert Thunér en del av Fastighetsbyrån Mjölby

Engagerad, trevlig och kunnig mäklare som gjorde ett bra jobb. Rekommenderad varmt

Eva W
Köpte sitt hus med hjälp av Robert Thunér en del av Fastighetsbyrån Mjölby

Kunnigt, ärligt och professionellt bemötande.

Michael H
Sålde sitt hus med hjälp av Robert Thunér en del av Fastighetsbyrån Mjölby

Han är bra, fixar det som ska fixas😊

Magnus A
Skänninge

Robert var mycket trevlig och svarade på de frågor vi ville ha svar på. Han redogjorde och informerade oss vad köpekontraktet innebar när vi skrev kontrakt. Magnus

Kenneth Sven Axel H
Sålde sitt hus med hjälp av Robert Thunér en del av Fastighetsbyrån Mjölby

Vi har känt oss trygga o fått en lugn positiv, konkret vägledning av Robert genom hela husförsäljningen. Ulla o Kenneth .

Jonna Emily L
Sålde sitt hus med hjälp av Robert Thunér en del av Fastighetsbyrån Mjölby

Väldigt noggrann och fin hantering av vår försäljning. Robert är väldigt tillmötesgående och skicklig.

John Edvin S
Sålde sitt hus med hjälp av Robert Thunér en del av Fastighetsbyrån Mjölby

Vi är glada att vi valde Robert som vår mäklare. Proffesionellt och smidigt från början till slut. Rekommenderas varmt.