Trevligt bemötande och lyckades med att få till många visningar
Robert Thunér
Robert Thunér är mäklare på Fastighetsbyrån Mjölby
.Robert Thunér har varit registrerad mäklare sedan 2011-05. Robert Thunér har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-04 och har fått 289 omdömen med ett betyg på 4.8. Robert Thunér har haft 45 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
289 omdömen om Robert Thunér
Lugn och sansad , bra stöd när man har frågor och funderingar.
Han har ett sätt som jag anser går hem hos många Lugn, kunnig upplevs som seriös
Intresserad av att hjälpa till med att sälja min fastighet. Lätt att få tag i honom om man ville få svar på frågor.
Professionell, engagerad och inlyssnande.
Robert är en väldigt engagerad mäklare, han gjorde ett väldigt bra jobb med vår försäljning. Vi är nöjda med hans jobb och rekommenderar andra att anlita han som sin mäklare.
Bra information, snabb kontakt och kunnig på det han gör!
Vårt första husköp och vi fick bra hjälp och svar på alla våra frågor. En hjälpsam och trevlig mäklare som svarade snabbt på våra frågor, både på mail, telefon och sms. Har ingen tidigare erfarenhet av husköp eller mäklare men vi kan inte tänka oss något som Robert kunnat göra bättre. Oerhört nöjda!
Robert är en väldigt bra o trevlig mäklare som haft otroligt mycket tålamod i mitt sökande av hus alltid hjälpsam alla tider han får högsta betyg av mej toppenbra Mvh Marita Ax
Jag har ett gott intryck av Robert. Han är vänlig och tog sig tid att förklara och berätta om huset och hur köpet skulle gå till. Han hörde av sig omgående när jag sökt honom.