Jenny Karlson

Jenny Karlson

Jenny Karlson är mäklare på Fastighetsbyrån Nässjö

Jenny Karlson har varit registrerad mäklare sedan 2005-06. Jenny Karlson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-06 och har fått 174 omdömen med ett betyg på 4.7. Jenny Karlson har haft 25 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

174 omdömen om Jenny Karlson

Sedan starten hos Reco 2017
Stefan P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jenny Karlson en del av Fastighetsbyrån Nässjö
Åker

Jag träffade henne bara en gång. Mest jag fick sms av henne.

Emma G
Flisby

Väldigt kunnig och duktig! Väldigt trevlig och man fick gott förtroende. Väldigt nöjd med allt.

Niclas B
Hultet

Väldigt trevlig och tillmötesgående och lätt att få kontakt med. Hon såg till att från första kontakten göra allt för att vi skulle få möjligheten att titta och gå igenom allt vi ville trots kort varsel. Stor eloge till både Jenny och säljarna som gjort detta till en så bra upplevelse och väg in i det nya boendet.

Malin B
Ingsberg

En väldigt driven och hjälpsam mäklare. Gör ett mycket bra jobb och har ett fint bemötande.

Sandra S
Nyhem

Jenny har under vår process varit väldigt lyhörd och bemött våra olika frågor med en hjälpsam hand. Vi upplever henne noggrann, lyhörd och tillgänglig. Då det uppstått komplexa frågeställningar har vi känt oss trygga med att Jenny har guidat oss igenom det på ett professionellt sätt.

Jonas H
Nyhem

Ambitiös, taktfull, inkännande, oändligt tålmodig, kunnig, respekterar kundens integritet, omdömesgill. Kan faktiskt inte bli bättre än så.

Patrik L
Anneberg

Duktig o nogrann har bra kunskap.bra kontakt

Susanne L
Anneberg

Saklig, noggrann, tydlig. Lätt att förstå.

Jessica Ö
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jenny Karlson en del av Fastighetsbyrån Nässjö
Västanbo

Mycket positiv upplevelse. Jenny ger ett väldigt varmt intryck. Professionellt bemötande som ändå känns inkännande. Förklarat bra och tagit sig tid för mig som köpare. Känner mig trygg i litt köp.

Anette S
Forserum

Jenny är en trevlig och öppen mäklare. Hon är lätt att ha med och göra. Affären som hon har gjort med oss är mycket professionellt och noggrant! Vi rekommenderar henne för andra!