Var dålig efter första kontakten men blev bra efter några visningar
Magnus Salestam
Magnus Salestam är mäklare på Fastighetsbyrån Nässjö
.Magnus Salestam har varit registrerad mäklare sedan 2023-07. Magnus Salestam har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 73 omdömen med ett betyg på 4.8. Magnus Salestam har haft 33 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
73 omdömen om Magnus Salestam
Väldigt bra och bryr sig mycket kunden
Bra bemötande gentemot oss som köpare och transparent mot både oss och säljaren.
Känns som hn representerar både köpare och säljare på ett balanserat sätt. Känns professionell.
Magnus har ett förtroendeingivande sätt. Han är serviceinriktad och mycket seriös i sitt sätt och uppdrag.
Fastighetsbyrån i Nässjö har på utmärkt sätt stöttat oss genom hela säljprocessen. Magnus är tillgänglig, kunnig och lätt att samarbeta med.
Magnus är en inkännande och lyhörd mäklare som inger förtroende och som vi varmt kan rekommendera. Vill också omnämna den professionella fotografen och stylisten som var hans samarbetspartners.
Magnus var bra, lugn och sansad och gav ett förtroendeingivande intryck, vi köpte ett hus av honom så det är väl ett bra betyg…
Magnus var trevlig och tillmötesgående, lugn och kunnig!
Jättebra bemötande på visning. Väldigt hjälpsam med information och lösningsorienterad. Duktig på att lyssna och har alltid en lugn och trevlig ton. Ev lite väl stressande och påstridigt att skriva kontrakt innan semestern. Men allt gick ju bra så inga problem. Gick lite väl fort bara när man tar ett av sitt livs största beslut.